Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ήταν Αναγέννηση …στην επανάληψη

Ήταν Αναγέννηση …στην επανάληψη

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Κώστα Μερσιώτη να πετυχαίνει χατ τρικ, η Αναγέννηση Έμπωνας ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του Ευαγόρα τον οποίο κέρδισε με 3 – 0 στο γήπεδο των Απολλώνων.
Στο πρώτο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι δεν ήταν τόσο καλοί και συνάντησαν μάλιστα και δυσκολίες απέναντι στον μαχητικό Ευαγόρα. Παρόλα αυτά θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ αλλά ο Τσιώνης στο 44′ αστόχησε από τα έντεκα βήματα, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει άουτ.

Το χαμένο πέναλτι δεν επηρέασε τους παίκτες του Φιλήμονα Μιχαλάκη καθώς στην επανάληψη έβαλαν τη μπάλα κάτω και κατάφεραν να “καθαρίσουν” το παιχνίδι παίρνοντας το “τρίποντο” που ήταν και το ζητούμενο.

Στο 55′ μετά από προσπάθεια του Μήτρου, ο Μερσιώτης από κοντά έκανε το 1 – 0 και στο 63′ μετά από ακόμα μια προσπάθεια του Μήτρου, ο ίδιος παίκτης με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2 – 0. Στο 89′ ο Τσιώνης πάσαρε στον Μερσιώτη ο οποίος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3 – 0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Τσιβίτης, Ζαχαριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Γιασιράνης, Τσιώνης, Π. Μήτρου, Χριστοδούλου, Χατζηγιαννάκης, Νικολής (90′ Λατσατιανός), Ντελλάκης (75′ Νικολός), Μερσιώτης, Κατωτικίδης (89′ Παπαθεοδωράκης), Ν. Μήτρου
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Σκαρπέτης, Αράπης, Ρούσος, Σ. Σταματούλας, Μ. Σταματούλας, Αλαβέρας (71′ Αντωνίου), Χεκιμάϊ (71′ Δημητρίου), Μπάκης (85′ Σκούρας), Μανιάς, Πελαρδής (72′ Γιαννακόπουλος), Πάνο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments