Αρχική Εφηβικό Εφηβικό: Πολύτιμη νίκη του Διαγόρα

Εφηβικό: Πολύτιμη νίκη του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο “Καλλιπάτειρα”, ο Διαγόρας επικράτησε με 2 – 1 του Αρένα. Το παιχνίδι ήταν στο μεγαλύτερο του διάστημα μοιρασμένο ενώ είχε και αρκετές προσωπικές μονομαχίες. Ο Διαγόρας πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη φθάνοντας και αυτός αισίως στους 25 βαθμούς.

Το Αρένα ξεκίνησε δυνατά και στο 10′ είχε την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Ρουτζιέρη ο οποίος όμως αστόχησε από τα έντεκα βήματα (απόκρουσε ο Θαρρενάκης). Το πέναλτι κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Στο 47′ όμως από εκτέλεση φάουλ του Ρουτζιέρη ο Βαρνάβας πετάχθηκε στη φάση και με ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει έτσι το 1 – 0 για το Αρένα. Ο Διαγόρας αντέδρασε και μπόρεσε να φθάσει στην ισοφάριση στο 52′ με τον Σάββενα ο ποίος εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα του Αρένα και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 1. Το τελικό 1 – 2 διαμόρφωσε ο Κορνάρος με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 71′. Ο τερματοφύλακας Φουκαράς απόκρουσε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καθώς χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Ροδίτης, Δημητριάδης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΣ ΑΡΕΝΑ: Φουκάρας, Κουλούρας, Κυριακούλης, Σελλαβτζή Ικονόμι, Κίτσος (73′ Βογιατζής), Βαρδόπουλος, Κάτσος (79′ Οικονόμου), Κουλλόλλι, Ρουτζιέρης, Βαρνάβας (61′ Παπαντωνίου)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θαρρενάκης, Στεργιάδης, Μουστάκας, Ζερβός, Μαντικός, Κορνάρος, (79′ Κοκόσι), Σάββενας, Κοντός, Καρδούλιας (45′ Σκούλουκας), Παπασταματίου, Χατζηνικόλας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments