Αρχική Επικαιρότητα Ιταλία: 12 συλλήψεις ατόμων για τα επεισόδια πορείας ανεμβολίαστων

Ιταλία: 12 συλλήψεις ατόμων για τα επεισόδια πορείας ανεμβολίαστων

0
FILE PHOTO: Demonstrators face off police officers during a protest against the government's introduction of the "Green Pass" near Chigi Palace in Rome, Italy, October 9, 2021. REUTERS/Remo Casilli/File Photo
Dodekanisos

H αστυνομία της Ιταλίας, προχώρησε σε σύλληψη 12 ατόμων, τα οποία είχαν λάβει μέρος στα χθεσινά επεισόδια που έγιναν στην Ρώμη.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ στην πρωτεύουσα της Ιταλίας, την Ρώμη, είχε προκληθεί μεγάλη ένταση. Όταν χιλιάδες Ιταλοί διαδηλωτές εξέφρασαν την αντίθεση τους στο green pass που θα έχει ισχύ από τις 15 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι σοβαρά επεισόδια είχαν προκληθεί και στο κτίριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργασίας της Ιταλίας (CGIL). Οι διαδηλωτές είχαν εισβάλλει μέσα στο κτίριο και είχαν προκαλέσει υλικές ζημιές.

Το επόμενο Σάββατο, θα οργανωθεί πανιταλική κινητοποίηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων της χώρας υπέρ της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Σήμερα, τέλος, το ιταλικό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε επίσημα ότι το 80% των Ιταλών άνω των 12 ετών έχει ολοκληρώσει τον κύκλο εμβολιασμού του. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments