Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων Καλυθιών – ΑΕΡΑ 1-0: Με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα!

Απόλλων Καλυθιών – ΑΕΡΑ 1-0: Με το «δεξί» στο νέο πρωτάθλημα!

0
Dodekanisos

Τεράστια εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Απόλλων Καλυθιών κόντρα στην ΑΕΡΑ, καθώς επιβλήθηκε με 1-0. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Λεονταρόπουλος στο 39ο λεπτό. Χαμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις είχε ο Γεωργαλής! Κάπως έτσι ο Απόλλων εισήλθε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και για τον Β’ όμιλο.  

Το ματς

Τα πρώτα 15 λεπτά της αναμέτρησης ήταν αναγνωριστικά. Ο Απόλλων Καλυθιών, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για κάποια ευκαιρία. Την ίδια στιγμή η ΑΕΡΑ, περίμενε και προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Στο 26ο λεπτό μια λάθος εκτίμηση του Χειμωνέτου παραλίγο να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ωστόσο η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Από εκεί προήλθε η πρώτη καλή στιγμή του ματς, με μία κεφαλιά την οποία απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ ο Χειμωνέτος. Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στην ευκαιρία του Απόλλων. Την εκτέλεση φάουλ του Κοντού , ομως, έδιωξε στην αριστερή του γωνία ο τερματοφύλακας των Καλυθιών. Στο 39ο λεπτό ο Απόλλων με ωραίο ποδόσφαιρο και άψογη συνεργασία δύο παικτών έγραψε το 1-0. Ο Κιότου έβγαλε παράλληλη πάσα για τον Λεονταρόπουλο και εκείνος νίκησε στο τετ – α τετ τον Χειμωνέτο. Με το 1-0 υπέρ του Απόλλων κατευθύνθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια. 

Με την ίδια αποφασιστικότητα εισήλθε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων που δεν κατέβασε ταχύτητα. Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι ήταν σαστισμένοι. Κόντρα στην ροή του αγώνα ο Κοντός είχε μοναδικό τετ – α -τετ για να ισοφαρίσει το ματς. Ωστόσο νικήθηκε από τον Τσιγάρο στο 50′. Στο 72ο λεπτό ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής στον Τομόρι, που είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού η ΑΕΡΑ κέρδισε πέναλτι. Ενώ είχαμε και αποβολή στον Χειμωνέτο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργαλής, αλλά ο Τσιγάρος σταμάτησε την εκτέλεση του. Κάπως έτσι παρέμεινε το 1-0 και ο Απόλλων εισήλθε με το δεξί στο πρωτάθλημα. 

Διαιτητής: ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ Λ.

Βοηθοί: ΚΟΤΤΟΡΟΣ Ε., ΚΟΥΡΜΑΔΙΑΣ Ν.

Παρατηρητής: ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ

Παρατηρητής Διαιτησίας: ΖΑΝΝΕΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments