Αρχική Αθλητικά νέα “Ιστορική” νίκη για τον Ιωνικό κόντρα στον Άρη!

“Ιστορική” νίκη για τον Ιωνικό κόντρα στον Άρη!

0
Dodekanisos

O Ιωνικός πανηγύρισε ιστορική, πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του στη Super League. Ο σύλλογος της Νίκαιας επικράτησε του Άρη με σκορ 1-0.

Το ματς 

Σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις, ο Ιωνικός είχε την μεγάλη στιγμή. Συγκεκριμένα ο Τουράμ με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Λένις σε θέση τετ α τετ. Ο Κολομβιανός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο VAR ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Ο Ιωνικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα το γκολ που δικαιούταν ήρθε στο 86′. Ο Αίας Άοσμαν με ένα φανταστικό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας, για το 1-0.

Ουσιαστικά, ο Ιωνικός κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα του και πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 14 χρόνια! 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Σάντσες, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Γκοτσούλιας (54’ Κάνιας), Ντάλσιο, Καμπράλ (88’ Κιάκος), Αοσμάν (88’ Βαφέας), Λένις (28’ Ματσούκας), Τουράμ.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σάκιτς (57’ Γκάνεα), Φαμπιάνο. Μπράμπετς, Σούντγκρεν, Σάσα, Εντιαγέ, Ιτούρμπε (46’ Γκάμα), Μπερτόγλιο (46’ Άλι), Μαντσίνι (68’ Χαΐροβιτς), Καμαρά (83’ Μάνος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments