Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Super League 2: 30 σύλλογοι «κλείδωσαν» θέση στο νέο πρωτάθλημα

Super League 2: 30 σύλλογοι «κλείδωσαν» θέση στο νέο πρωτάθλημα

0
@SPORTFM
Dodekanisos

Σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, 30 είναι οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ειδικότερα, μέσα από την συνεδρίαση της Παρασκευής (17/9), η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε σε τέσσερις ακόμη ομάδες πιστοποιητικό συμμετοχής. Πρόκειται για τις ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Ολυμπιακός Βόλου και Τρίγλια.

Την ίδια στιγμή όμως, απέρριψε τους φακέλους της Ζακύνθου, της Δόξας Δράμας και του Πανιωνίου. Ουσιαστικά αυτοί οι τρεις σύλλογοι έμειναν οριστικά εκτός κατηγορίας.

Με απλά λόγια και με γνώμονα τα τωρινά δεδομένα προκύπτει ότι το πρωτάθλημα της Super League 2 θα διεξαχθεί τελικά με 30 ομάδες. Το αρχικό πλάνο όριζε 36, αλλά η ΕΕΑ άλλαξε άρδην την κατάσταση. Τα 30 σωματεία, θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 15.

Βέβαια όπως τονίσαμε και στον τίτλο του κειμένου, 30 σύλλογοι «κλείδωσαν» την θέση τους στο νέο πρωτάθλημα. Ωστόσο οι εκπλήξεις στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν τελειώνουν ποτέ. Υπάρχει μία υποσημείωση τα σωματεία να επεκταθούν σε 31 ή 32. Διότιεκκρεμεί απάντηση της ΕΕΑ για τον Ηρόδοτο. Καθώς και ένα αίτημα της Ένωσης Ασπροπύργου, ώστε να εισέλθει στην Super League 2. Για το συγκεκριμένο αίτημα θα αποφανθεί η διοργανώτρια Αρχή.

Αναλυτικά οι 30 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει πιστοποιητικό από την ΕΕΑ


Ολυμπιακός Β’. Παναθηναϊκός Β’. ΑΕΚ Β’. ΠΑΟΚ Β’. ΑΕ Λάρισας. Ξάνθη. Λεβαδειακός. Πανσερραϊκός. Εργοτέλης. Καλαμάτα. Βέροια. Ολυμπιακός Βόλου. Νίκη Βόλου. Τρίκαλα. Επισκοπή Ρεθύμνου. Διαγόρας Ρόδου. Καλλιθέα. Αναγέννηση Καρδίτσας. Αιγάλεω. Πιερικός. Απόλλων Πόντου. Καραϊσκάκης Άρτας. Κισσαμικός (Χανιά). Αστέρας Βλαχιώτη. Αλμωπός Αριδαίας. Κηφισιά. Θεσπρωτός. Ο.Φ.Ιεράπετρας. Τρίγλια. 

Φυσικά υπάρχουν και οι ομάδες που ναι μεν κατέθεσαν τον φάκελό τους στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αλλά απορρίφθηκε. Τα σωματεία αυτά είναι: 


Ρόδος. Σαντορίνη. Ιάλυσος (δήλωσε συμμετοχή στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου). Καβάλα. Παναχαϊκή. Ζάκυνθος. Πανιώνιος. Δόξα Δράμας. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments