Αρχική Επικαιρότητα Ισραήλ: Ο Zarka προειδοποιεί ότι έρχεται και …τέταρτη δόση!

Ισραήλ: Ο Zarka προειδοποιεί ότι έρχεται και …τέταρτη δόση!

0
Dodekanisos

«Θα πρέπει να ξεκινήσουν οι προετοιμασίας και για …τέταρτη δόση εμβολιασμών», δήλωσε ο διευθυντής του ιατρικού κέντρου Ziv στο Safed του Ισραήλ Selman Zarka!
Οι αυξανόμενες παραλλαγές του ιού είναι αυτές που προκαλούν προβληματισμό όπως δήλωσε ο ίδιος ο οποίος είναι επικεφαλής της ειδικής ομάδας εργασίας που έχει συσταθεί για να συντονίσει τον αγώνα του Ισραήλ κατά του νέου ιού. Παρά τα δύο τρίτα του ισραηλινού πληθυσμού που έχουν ήδη εμβολιαστεί με δύο δόσεις, οι υγειονομικοί υπάλληλοι αναμένουν ότι η παραλλαγή Delta θα συνεχίσει να οδηγεί σε αύξηση των κρουσμάτων και νοσηλείας τους φθινοπωρινούς μήνες.

«Έτσι θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Zarka ο οποίος δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «το εμβόλιο θα μπορούσε να γίνεται μια φορά το χρόνο ή ακόμα και κάθε πέντε ή έξι μήνες!».

Το Ισραήλ είναι ουσιαστικά η πρώτη χώρα στον κόσμο που έδειξε μεγάλο ζήλο στους εμβολιασμούς, εισάγοντας και το …περιβόητο green pass το οποίο παρέχει πρόσβαση σε μέρη όπως μπαρ και εστιατόρια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments