Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισόπαλος ο Ηρακλής στη Μαλώνα

Ισόπαλος ο Ηρακλής στη Μαλώνα

0
11
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 αναδείχθηκαν Ηρακλής Λάρδου και Αναγέννηση Έμπωνας σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Μαλώνας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι γηπεδούχοι είχαν σε γενικές γραμμές για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή τους και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο, η οποία τις περισσότερες φορές ήταν ανούσια. Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό ποιοτικά και το χάρηκε ο φίλαθλος κόσμος που το παρακολούθησε.
Μόλις στο 10’ ο Καλοπήτας με ένα μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 0. Στο 22’ όμως ο Γεωργαντάς με έναν «κεραυνό» έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα να «καρφωθεί» στο «Γ» φέρνοντας τον αγώνα στα ίσα (1 – 1). Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι το προβάδισμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ήταν το 50’ όταν ο Γιάννης Ευαγγελίδης έκανε ένα σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα «βρήκε» σε κάποιο πόδι, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 1. Στο 67’ όμως ο Τσουκαλάς με ένα νέο σουτ έξω από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Στο 47’ αποβλήθηκε (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Καραγιαννάκης επειδή «έπαιξε» τη μπάλα με το χέρι του. Στο 91’ αποβλήθηκε με τον ίδιο τρόπο (και για τον ίδιο λόγο) ο Νικολλί του Ηρακλή.
Άρεσαν από τους γηπεδούχους οι Γιάννης Ευαγγελίδης και Καλοπήτας. Καλύτεροι των φιλοξενούμενων οι Τσουκαλάς, Θαρρενός και Γεωργαντάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ: Καντιμοίρης Στεργ., Νικολλί, Παπαϊωάννου, Καφάλας (55′ Καμμάς Μ.), Καλοπήτας, Διακοβασιλείου Σταυρ., Διακοβασιλείου Στεργ., Ευαγγελίδης Γ., Καλανδράνης (75′ Καμμάς Α.), Χαρίτος (80′ Νικολής), Ευαγγελίδης Στεφ. του Ε.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Καρπαθίου, Καραγιαννάκης, Σφυράκης, Χριστοδούλου (75’ λ.τ. Λογοθέτης), Βενέτης Μ., Κωνσταντάκης Ι., Τσουκαλάς, Θαρρενός, Γεωργαντάς, Γιασιράνης (46’ Κωνσταντάκης Μ.), Στάππας (88’ Βενέτης Κ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments