Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθμολογική ανάσα για τη Δόξα

Βαθμολογική ανάσα για τη Δόξα

1
xalki doksa
Dodekanisos

Σημαντικό «τρίποντο» πήρε η Δόξα Ψίνθου στα Κοσκινού με αντίπαλο τον ΑΣ Χάλκης την οποία νίκησε με 1-0. Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με βασική αιτία τον κακό αγωνιστικό χώρο και κάθε προσπάθεια των παικτών δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους αντιπάλους να διεκδικούν την υπεροχή στην μεσαία γραμμή αλλά ήταν δύσκολο να το πετύχουν καθώς οι υπήρχαν δυνατές μονομαχίες αλλά και τα λάθη των παικτών λόγω του βρεγμένου πλαστικού χλοοτάπητα. Ωστόσο όταν ο ΑΣ Χάλκης έμεινε με δέκα παίκτες στο 32΄, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βασιλείου και υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, η κατάσταση πήγε να αλλάξει αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν πρόλαβαν να το εκμεταλλευτούν όπως έπρεπε, αφού τα χρονικά περιθώρια ήταν μικρά.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι φρόντισαν την αμυντική τους λειτουργία και έβγαιναν στην αντεπίθεση ενώ σταδιακά η Δόξα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού εκμεταλλευόμενη σωστά το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 65΄ πέτυχε το 0-1 που της έδωσε και την πολύτιμη νίκη. Ο Κιλασίν με τον Οχτάρα έπαιξαν το ένα –δύο και ο πρώτος αφού βγήκε μόνος του με τον Ντάνη πλάσαρε παρά την προσπάθεια του νεαρού γκολκίπερ που απέκρουσε την μπάλα με το πόδι αλλά δεν μπόρεσε να της αλλάξει πορεία. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 42΄ για γκολ που τους ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 23΄ο Ντούπης με αριστερή βολίδα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Τόππου. Πάντως από την αρχή του αγώνα φάνηκε πως η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη γκολ θα έπαιρνε και την σημαντική νίκη.
Διαιτησία Χαρισμανίδης- Ράδος- Στεφανάκης Β.
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνης, Ζαμαντάκης, Αγγελής, Τσιαντούλας, Ψαράς (78΄ Χειμωνέττος), Κωστίδης, Ντούπης, Μπουντούρης, Βασιλείου, Παπαστεργής (74΄ Παπαλαζάρου), Καβουκλής (58΄ Μερκάϊ)
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Τόππος, Ορφανός Δ., Κιλασίν, Στελλάς Π., Στελλάς Μιχ., Μπατέστας (68΄Ορφανός Χρ.), Κυριαζής (92΄Κωστομοίρης), Τσούλος Γ.(38΄Μπαρμπαντώνης Ι.), Ορφανός Β., Πλύγκος, Οχτάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
asxetoi dietites
asxetoi dietites
10 years ago

pou pane autoi re asxetoi entelos