Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισόπαλοι Φοίβος και Κλεάνθης! (pics)

Ισόπαλοι Φοίβος και Κλεάνθης! (pics)

0
DSC07562
Dodekanisos

Μετά από ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κρεμαστής, Φοίβος και Κλεάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2. Για την ομάδα του Κώστα Πάττα ήταν το πρώτο φιλικό της χρονιάς ενώ γι’ αυτή του Γιώργου Σταυριανού, το δεύτερο. Σε γενικές γραμμές, τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φοίβος είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή του, ωστόσο ο Κλεάνθης ήταν πιο ουσιαστικός. Στα πρώτα 45 λεπτά, ο Κώστας Πάττας χρησιμοποίησε ένα σχήμα, ας το πούμε περισσότερων βασικών παικτών, ωστόσο ήταν φανερό πως αν και είχε μια υπεροχή, αντιμετώπισε προβλήματα στην ανάπτυξη του από τον άξονα. Στο διάστημα αυτό, ο Γιώργος Σταυριανός που χρησιμοποίησε αρκετά χαφ φαίνεται πως βραχυκύκλωσε τον αντίπαλο του και μπόρεσε να φέρει το παιχνίδι περισσότερο στα μέτρα του, ανοίγοντας μάλιστα και το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές από τους δυο προπονητές και το παιχνίδι «άνοιξε» αισθητά με τον Φοίβο πάντως στο διάστημα αυτό να δείχνει να έχει πιο ορθόδοξη ανάπτυξη (σε σχέση με το πρώτο μέρος) και να διαθέτει και ένα μάλλον καλύτερο ρυθμό. Σίγουρα είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα και για τις δυο ομάδες καθώς υπάρχει μεγάλος δρόμος μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος.
Στο 26’ ο Αγγελάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0 – 1 αλλά στο 57’ ο Φτάκλας με ωραία ενέργεια και κοντινό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1 – 1). Στο 70’ ο Πάττας με κοντινή προβολή πέτυχε την ανατροπή (2 – 1) αλλά στο 90’ ο νεαρός Αρίφης μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Φοίβου, διαμόρφωσε με δυνατό σουτ το τελικό 2 – 2.
Διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης (Βούλγαρη, Ζανεττίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ: Φαρμακαλής, Κοντόγιαννος, Πομπού, Σαλαμαστράκης, Φελεγκάκης, Μαίλης, Αργέντης, Αξιώτης, Κολιοκώστας, Ορφανίδης, Δράκος (Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Ψωμιάδης, Ντόστι, Μπιγκό, Τζεμαλάϊ, Δημητρόπουλος, Κουδούνης, Φτάκλας, Πάττας, Μήτρου, Γιατσάτσος, Τσουβαλάς, Πανταζόπουλος και Καστρινάκης
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Βαρέλης, Καρίκης, Γρηγοριάδης, Δαλκίδης, Νίκανδρος, Πελέκης, Γιαννίκος, Αλεξανδρίδης, Σκόρπος, Αγγελάκης, Θάνος (Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Ντάνι, Φουσάτζια, Αποστολόπουλος, Κατσούλης, Μπαγιολάρι, Σορωνιάτης, Σαίτης και Αρίφης)
{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/a_katigoria/foivos_kleanthis_filiko] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments