Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Η κατάσταση είναι τραγική!»

«Η κατάσταση είναι τραγική!»

0
5
Dodekanisos

Τον προβληματισμό του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το γήπεδο Αφάντου εκφράζει και δημόσια μέσω επιστολής του ο επώνυμος φίλαθλος του ΑΕΡΑ (και πρώην πρόεδρος του συλλόγου) Αναστάσιος Πέρος. Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει είναι τα ακόλουθα:
«Αναρωτιέμαι καμιά φορά γιατί προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας με τον σωστό τρόπο και δεν γίνεται ποτέ. Θα σας εξηγήσω αμέσως για ποιο πράγμα μιλάω.
Είμαι ένας φίλαθλος και πρώην πρόεδρος της Α.Ε.Ρ.Α. και τώρα εθελοντής υποστηρικτής της ομάδας. Εδώ και δυο-τρία χρόνια το δημοτικό γήπεδο Αφάντου είναι σε άθλια κατάσταση. Πιστεύω λοιπόν πως φέτος δεν πρόκειται να πάρει καν άδεια για να χρησιμοποιηθεί από τις ομάδες (Α.Ε.Ρ.Α. και Άγιος Λουκάς) και τις ακαδημίες αυτών. Μετά από πολλές συζητήσεις επί σειρά ετών με τους τοπικούς άρχοντες, μας διαβεβαίωσαν για τις προσπάθειες που κάνουν να εντάξουν σε κάποιο πρόγραμμα το έργο της αντικατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου. Νόμιζα λοιπόν ότι ακολουθούσαμε το σωστό τρόπο. Όμως αποδεικνύεται ότι άλλος είναι ο σωστός τρόπος και θα σας εξηγήσω τι εννοώ. Πριν μερικές ημέρες ο Κύριος Αγρέλης (πρόεδρος Απόλλων Απολλώνων) έγραψε στα μέσα για την κατάσταση του γηπέδου των Απολλώνων. Ως εκ θαύματος μετά από δύο ημέρες διαβάζω ότι μπήκαν τα συνεργεία και κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε το γήπεδο να βελτιωθεί και να είναι κατάλληλο για την νέα αγωνιστική περίοδο. Εδώ θα ήθελα να αναφέρω ότι καλώς ξεκίνησαν και γίνονται οι εργασίες στα Απόλλωνα γιατί τα γήπεδα είναι χώροι που πρέπει να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Επειδή λοιπόν με τους τοπικούς του Αφάντου δεν γίνεται κάτι, ζητάμε τη βοήθεια του Δημάρχου. Επειδή λοιπόν είναι δήμαρχος Ρόδου και Ρόδος είναι όλο το νησί ο δήμαρχος πρέπει να ενδιαφέρεται για όλα τα χωριά και όχι μόνο για το χωριό που κατάγεται. Ο κόσμος που διαβάζει καταλαβαίνει και πιστεύω να καταλάβει και αυτός που πρέπει. Περιμένω από τους αρμόδιους να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή του χλοοτάπητα του δημοτικού γηπέδου Αφάντου. Είναι κρίμα και άδικο δυο ομάδες (ΑΕΡΑ και Άγιος Λουκάς) καθώς και οι ακαδημίες αυτών να μην μπορούν να κάνουν με αξιοπρέπεια προπόνηση. Πληροφοριακά, οι ακαδημίες αυτές αριθμούν περίπου εκατό παιδιά.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Με εκτίμηση,
Πέρος Αναστάσιος
Υ.Γ. Αναμένοντας τις εξελίξεις, ελπίζω να επανέλθω με ευχαριστήρια επιστολή».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments