Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στον Άγιο Σουλά

Ισοπαλία στον Άγιο Σουλά

0
efklis apollon
Dodekanisos

Χωρίς νικητή(1-1) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ευκλή και την Αναγέννηση Έμπωνα σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο του Αγίου Σουλά «Γιάννης Πρώτος». Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους μέχρι το 15΄ αλλά τα εκατέρωθεν λάθη δεν τους επέτρεψαν να έχουν καλές ενέργειες. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι σε μια αντεπίθεση κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Φράγκο,1-0, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι προηγήθηκε φάουλ που δεν έδωσε ο διαιτητής. Η αντίδραση της Αναγέννησης 35΄όταν πιέζοντας τον αντίπαλο της οι αμυντικοί έκαναν το λάθος βγήκε σφήνα ο Στάππας και ισοφάρισε σε 1-1. Νωρίτερα στο 33΄οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή που φάνηκε να έγινε στον Στάππα από τον Σαββάκη αλλά ο διαιτητής έδειξε συνέχεια.Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο με τις ομάδες να χάνουν ευκαιρίες για το 2-1 ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ήρθαν φάτσα με το γκολ τέσσερις φορές αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν.
Διαιτησία Πατσιόπουλος – Ράδος -Παρτσακουλάκης.
Ευκλής: Ματακάκης, Τσαγκαράκης,Σαββάκης, Παναγιώτου, Λαμπρόπουλος,Παππάς ,Σχοινάκης(50΄λ.τ.Μαριεττής), Κούρλιος, Αποστολόπουλος, Μπερετούλης, Φράγκος(85΄Διακοφιλιππής)
Αναγέννηση Έμπωνα: Καρπαθίου, Ζαμπελλάκης(56΄Λογοθέτης), Γιορδαμνής, Σφυράκης, Χριστοδούλου, Καραγιαννάκης (85΄Βενέτης), Τσουκαλάς (83΄ Γιασιράνης), Χουρδάκης, Γεωργαντάς, Θαρρενός, Στάππας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments