Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΕ Κατταβιάς: Ανούσια υπεροχή

ΑΕ Κατταβιάς: Ανούσια υπεροχή

0
katavia ethnikos
Dodekanisos

Αν και είχε την υπεροχή σε σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, η ΑΕ Κατταβιάς έμεινε στο 0 – 0 κόντρα στον Ακουσίλαο σε παιχνίδι που έγινε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρα πολλές ελλείψεις και «κατέβηκαν» με αμυντικούς προσανατολισμούς δείχνοντας αρκετό χώρο στους γηπεδούχους. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι παίκτες του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου κατέθεσε πολύ ψυχή στον αγωνιστικό χώρο ενώ σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και τυχεροί και έτσι μπόρεσαν να «τσιμπήσουν» τον πολύτιμο βαθμό. Σημειώνεται ότι στο 92’ ο Ράδος έστειλε με πλασέ τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ αυτό ακυρώθηκε ως οφσαίντ. Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Αχιολάς, Τσιγαράς) ο οποίος στο 70’ απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Σαχίνη για χέρι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Οικονόμου, Φυντικάκης, Καβάζης, Γεωργίου, Εννέα (46’ Ράδος), Καβουκλής, Κουμπιάδης, Τσακμακίδης, Αμοιρόπουλος, Νίκας, Μερκούρης (65’ Ζούνης)
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Κολίλα, Μπαλής (70’ Καραμούτας), Αρνίταλης, Τσίρκος, Κοκκάρης, Κάβουρας (60’ Παπαθεοδώρου), Λαμπριανός, Λαππάκης, Ευθυμίου (46’ Αρφαράς), Σαχίνης, Γκλάβας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments