Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Ισοπαλία στο Στάδιο

Ισοπαλία στο Στάδιο

0
diagoras_omada_oikonomideio
Dodekanisos
Μετά από ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, Διαγόρας και Φωκικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 σε παιχνίδι που έγινε στη Ρόδο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν καλύτεροι οι γηπεδούχοι όπου έλεγχαν τον αγώνα αλλά στην επανάληψη ανέβηκαν αισθητά οι φιλοξενούμενοι και έδειξαν να έχουν την υπεροχή. Οι «κυανέρυθροι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1’. Μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά από τον Μπακάλη, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Δημητρίου που ήταν στο τείχος και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Φαμπίνιο (1 – 0). Λίγο αργότερα όμως (στο 12’), ο Σιάκκας με κάθεση πάσα «βρήκε» τον Νικόλτση ο οποίος από θέση τετ α τετ με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς πήραν και πάλι το προβάδισμα στο 66’όταν μετά από έξοχο συνδυασμό των Λερογιάννη και Χατζηκοσμά, ο πρώτος με κοντινό δυνατό σουτ πέτυχε το 2 – 1. Η χαρά για τους «κυανέρυθρους» δεν κράτησε όμως πολύ διότι στο 68’ από πάσα (με τακουνάκι) του Σιάκκα, ο Νικόλτσης και πάλι με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2.
Οι δυο ομάδες είχαν από δυο δοκάρια. Το ένα για τον Διαγόρα στο 36’ όταν ο Φαμπίνιο μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και σούταρε διαγώνια όμως η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας. Το δεύτερο στο 81’ για τον Φωκικό όταν από σέντρα του Καλέργη από τα δεξιά, ο Βαβάτσικος με διαγώνιο σουτ πάνω στην κίνηση «σημάδεψε» το δεξί δοκάρι του Πονηρού.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Επιφάνης, Χατζηκοσμάς (οι δυο μικροί πήγαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά έδειξαν μάλλον κουρασμένοι), Λερογιάννης και Καρπαθάκης. Άρεσαν από τον Φωκικό οι Νικόλτσης και Σιάκκας.
Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Κοεμτζίδη (Κουτζιακουτζίδης, Τσιαμπάζης) από την Κοζάνη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι  Πουλόπουλος, Αυγενικού, Φαμπίνιο, Ρούσσος και Νικόλτσης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πονηρός, Μπακάλης, Πουλόπουλος, Καρπαθάκης, Επιφάνης (85’ Μαριεττάκης), Μουσταφίδης, Χατζηκοσμάς, Αυγενικού, Λερογιάννης (79’ Ρούσσος), Ματεντζίδης (78’ Μπαούρης), Φαμπίνιο|
ΦΩΚΙΚΟΣ: Βαλσαμάκης, Χαλούλος, Δημήτρης, Δημητρίου, Κωστόπουλος, Σιάκκας, Ταμπάκης (46’ Βαβάτσικος), Δήμας, Στόϊκος (59’ Σκαρίμπας), Φροξυλιάς (70’ Καλέργης), Νικόλτσης
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments