Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετα το Δίκαιο 2 – 0

Άνετα το Δίκαιο 2 – 0

0
dikaio_agalia
Dodekanisos
Δυο γκολ από τον Φονσέκα στο πρώτο 20λέπτο της αναμέτρησης ήταν αρκετά για να δώσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στον Α.Ο. Δικαίου κόντρα στον Ηρακλή Μαριτσών. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3ο λεπτό άνοιξαν τον σκορ με σουτ του Φονσέκα μετά από πολύ όμορφη πάσα του Χιούσι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και η πίεση τους «καρποφόρησε» στο 20’ όταν μετά από πολύ όμορφη πάσα του Χατζηφούντα Χ. στο Φονσέκα ο τελευταίος με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2 – 0, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είναι και δοκάρι στο 40’ μετά από σουτ του Μυλωνά, στην επαναφορά σούταρε ο Αντωνόπουλος με τον Τσιροδήμο να πέφτει και να μπλοκάρει στην δεξιά του γωνιά. Στην επανάληψη η ομάδα της Κω είχε το έλεγχο του παιχνιδιού αναζητώντας το τρίτο γκολ, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερε. Ο Ηρακλής απείλησε δυο φορές την εστία του Τσαραπατσάνη με εκτελέσεις φάουλ του Παπακωνσταντή, η πρώτη στο 36’ με τον τερματοφύλακα του Δικαίου να διώχνει με γροθιές και η δεύτερη στο 86’ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαραπατσάνη.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Δικαίου: Τσαραπατσάνης,Γκουντελίτσας,Γούλας,Χατζηφούντας Χ.,Αντωνόπουλος,Συντιχάκης,Μυλωνάς,Χιούσι(62′ Χατζηφούντας Μ.),Πανόπουλος(82′ Σωτίρι),Σκαλέρης(78′ Δραμουντανής),Φονσέκα.

Ηρακλής Μαριτσών: Τσιροδήμος,Λορέντζος,Παπακωνσταντής Κ.,Τσούφιος,Καρακώστας,Μπιλιάς,Μαυρής(72′ Ραφτόπουλος),Χειμωνέττος(78′ Μακρής),Βασιλώτος,Χατζηκωνσταντής(66′ Τσαλώλης),Καρίκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments