Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ισοπαλία στην Παστίδα

Ισοπαλία στην Παστίδα

0
asteras vati
Dodekanisos

Μπορεί ο Αστέρας Παστίδας να ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι στο γήπεδο του με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου, όμως στο τέλος δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς ο αγώνας τελείωσε με σκορ 1-1. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα πρώτα 20΄του παιχνιδιού και μάλιστα κατάφεραν στο 10΄ να έχουν σουτ στο οριζόντιο δοκάρι με τον Πάπα ,ενώ μετά από τέσσερα λεπτά σε πέναλτυ που κέρδισε ο Ορφανίδης από τον Αναστασά και το εκτέλεσε εύστοχα ο Καραγιάννης πήραν κεφάλι στο σκορ με 1-0. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και το ημίχρονο έληξε χωρίς καμία αλλαγή. Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Αστέρα να προσέχει τα νώτα του και να ζητάει ακόμα ένα γκολ με αντεπιθέσεις, όμως ο Διαγόρας Βατίου ήταν πιο ουσιαστικός και στο 70΄ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 μετά από πέναλτυ που έκανε ο Καρύδης, χέρι στην σέντρα που έκανε ο Γιαννακόπουλος και το μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος(1-1). Στα τελευταία δέκα πέντε λεπτά του παιχνιδιού η πιο αξιόλογη στιγμή ήταν σημειώθηκε στο 75΄, όταν ο Λενιού με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασά.
Διαιτησία Γιαννουκάς- Ντόκος – Καραγιάννης
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης (74 λ.τ. Καΐκας), Καλαϊτζίδης, Καρύδης, Ζερβός, Ορφανίδης, Μάτσης, Καραγιάννης, Λενιού, Εμίρογλου (72′ Κυρίτσης), Πάλας, Σπάρταλης (59′ Λιαμής).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Αδάμος, Ζωάννου Μ., Ζωάννου Ι., Ζερβός, Ντόστι, Μοσκιού (89′ Παπουρδάνος), Κώστας (54′ Φτάκλας), Παπουρδάνος Αθ., Χατζησάββας (46′ Παπαδόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments