Αρχική Αθλητικά νέα Ιρλανδός συμβουλεύτηκε το Football Manager έπαιξε στοίχημα & κέρδισε

Ιρλανδός συμβουλεύτηκε το Football Manager έπαιξε στοίχημα & κέρδισε

0
Φωτογραφία: thepubtales.com
Dodekanisos

Ένας Ιρλανδός φανατικός φίλος του Football Manager κατάφερε να βγάλει κάποια χρήματα μέσα από το φανταστικό παιχνίδι. 

Όπως μετέδωσε το «thepubtales», ο Niall Connolly, είναι φίλαθλος της Κορκ Σίτι, έναν σύλλογο που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ιρλανδίας. Την περασμένη Παρασκευή, ο Connolly είχε σκοπό να παρακολουθήσει με φίλους τον αγώνα της Κορκ. Θα αγωνιζόταν κόντρα στην Athlone Town. Παράλληλα, μέσα στην ημέρα έπαιζε Football Manager με την Κορκ. Ο αγαπημένος του σύλλογος έπαιζε ακριβώς με την ίδια ομάδα και στο video game. Ναι την Athlone Town εννοούμε. Αμέσως ο Connolly, έστειλε μήνυμα στους φίλους του. «Όποιο είναι το αποτέλεσμα του παιχνιδιού στο Football Manager θα το παίξω πέντε ευρώ στοίχημα το ίδιο αποτέλεσμα για το βραδινό ματς».

Η αναμέτρηση στο Football Manager έληξε 3-1 υπέρ της Κορκ. Έπειτα ο Niall πήγε παρέα με τους φίλους του να παρακολουθήσουν το κανονικό ματς. Στο δρόμο για το γήπεδο ο Niall, όπως είχε δηλώσει, έπαιξε τα πέντε ευρώ σε απόδοση 12. Το ματς -προς έκπληξη όλων- ολοκληρώθηκε και αυτό με σκορ 3-1 υπέρ της Cork και ο Connolly πήγε ταμείο.
 
Το αστείο της υπόθεσης, είναι πως όλοι τους είχαν ξεχάσει τι είχε ποντάρει ο Niall μιας και κάθε φορά που πηγαίνει στο γήπεδο παίζει ένα παρόμοιο στοίχημα. Το οποίο τον στέλνει πάντα στον «κουβά». Οπότε θεώρησαν δεδομένο πως και το συγκεκριμένο στοίχημα θα έβγαινε χαμένο. Όταν ο Ιρλανδός κατά λάθος είδε το πορτοφόλι του, θυμήθηκε το -κερδισμένο- στοίχημα. 

Την ιστορία την ανάρτησε ο ίδιος ο Niall στο Twitter με ντοκουμέντα όπως διακρίνετε από τις φωτογραφίες. 

Δείτε την ανάρτησή του

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments