Αρχική Αθλητικά νέα Απεβίωσε 17χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους

Απεβίωσε 17χρονος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους [pic]

0
Dodekanisos

Μία είδη που προκάλεσε σοκ στον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σε ηλικία μόλις 17 ετών ο νεαρός Bryan Dodien της Γιουβέντους, «έφυγε» νικημένος από καρκίνο. 

Ο Dodien, αποτελούσε μέλος των τμημάτων υποδομής των «μπιανκονέρι». Το 2015, είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε ηλικία 12 ετών. Όλο αυτό τον καιρό έδινε την δική του μάχη και το 2019 είχε κατορθώσει να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Ωστόσο το Σάββατο (4/9) έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του. 

Κοντά στον Bryan Dodien από την πρώτη στιγμή βρισκόταν ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος μέσος τον καιρό που αγωνιζόταν στη Γιουβέντους επισκεπτόταν διαρκώς το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Bryan. Μάλιστα του είχε αφιερώσει το γκολ που είχε σημειώσει το 2015 στο ματς με την Σαμπντόρια: «Είμαι μαζί σου Bryan», είχε γράψει. 

Με μία συγκινητική ανάρτησή του στο Twitter, ο Πολ Πογκμπά αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο Dodien. 

«Είναι τα θλιβερότερα νέα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένειά του. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλους τους συγγενείς του. Η απώλεια ενός αγαπημένου σου ανθρώπου δεν είναι ποτέ εύκολη, αλλά δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Πολέμησες τόσο σκληρά, ήσουν δυνατός, παράδειγμα για όλους. Αντίο, μικρέ μου φίλε. RIP Bryan, θα μας λείψεις». 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments