Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ηρακλής Μαρ. – Διαγόρας Βατίου 3 – 2

Ηρακλής Μαρ. – Διαγόρας Βατίου 3 – 2

0
9
Dodekanisos

Νικηφόρα ξεκίνησε τα φετινά του φιλικά παιχνίδια ο Ηρακλής! Η ομάδα των Μαριτσών επικράτησε στο γήπεδο της με 3 – 2 του Διαγόρα Βατίου. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Σταμάτης Μοσκιού έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του. Μιλώντας στο news12 επεσήμανε μάλιστα τα εξής:
«Δεν με ενδιέφερε το σκορ. Απλώς ήθελα να δω ορισμένα από τα πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Κατά διαστήματα βγήκαν και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό».
Από την άλλη πλευρά, ο τεχνικός του Διαγόρα Βατίου Γιάννης Καμπούρης, είπε:
«Είμαι ικανοποιημένος. Έχουμε κάποιες αδυναμίες τις οποίες και θα διορθώσουμε στη συνέχεια»
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με ένα εντυπωσιακό πραγματικά αυτογκολ του Ζωάννου, όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι όχι απλά ισοφάρισαν αλλά πέρασαν και μπροστά στο σκορ (1 – 2) με σκόρερς τους Γιαννακόπουλο και Μοσχή. Ο Ηρακλής αντέδρασε και με γκολ του Μιχάλη Παπακωσνταντή και του Στεφανάκη πήρε τη νίκη με 3 – 2. Αξίζει να αναφερθεί ότι και τα πέντε γκολ της αναμέτρησης, επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Ο Διαγόρας Βατίου στο δεύτερο ημίχρονο είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι με τον Γρύλλη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ: Σκυλλάς, Παπακωνσταντής Κώστας, Καρίκης, Φελεσάκης, Λορέντζος, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής Μιχάλης, Στεφανάκης, Καρίκης Γιώργος, Τσαλώλης, Κώτσος (Έπαιξαν και οι Αναγνώστου, Πίσκαπας, Χατζημανώλης, Τσούφιος, Κρητικός, Παπακωνσταντής Στέργος, Κουλιμπαλί, Συμεωνίδης, Μάργαρης, Βασιλώτος Ευθύμης, Βασιλώτος Μπάμπης)
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΑΤΙΟΥ: Τύρελης, Ζωάννου, Καραγιάννης, Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Νικκιού, Ζουρούδης, Μοσχής, Γιαννακόπουλος, Κουρέλης, Παπουρδάνος (Έπαιξαν και οι Ζωγράφος, Κοντζιάς, Περαντινός, Κυριακάκης, Παπασταμάτης, Τριανταφυλλίφης, Γεωργαλλής, Γρύλλης και Λαζίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments