Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Απόλλων Απ. – Δόξα Ψίνθου 2 – 1

Απόλλων Απ. – Δόξα Ψίνθου 2 – 1

0
apollon logo
Dodekanisos

Ο Απόλλων Απολλώνων ήταν ο νικητής του φιλικού αγώνα που έδωσε στο γήπεδο του με τη Δόξα Ψίνθου. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο δικό τους, με τον Απόλλων όμως να είναι πιο ουσιαστικός στην τελική προσπάθεια και να κερδίζει τελικά με 2 – 1. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ και έχοντας το 2-0 υπέρ τους πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Απόλλωνα άνοιξε το σκορ , μετά από μια ωραία πλαγιοκόπηση του Γιαννακόπουλου από την αριστερή πλευρά, ο οποίος γύρισε με έξυπνο τρόπο την μπάλα στον Μιχάλη Μακαρούνα και αυτός «εκτέλεσε» μέσα από την περιοχή, τον τερματοφύλακα της Δόξας Ψίνθου. Στο 33΄λεπτό της αναμέτρησης και εφόσον ο Απόλλωνας είχε δημιουργήσει και άλλες σημαντικές ευκαιρίες , ο Μακαρούνας ξαναχτύπησε και μετά από μια πολιορκία στα καρέ της Ψίνθου, με σουτ εντός της περιοχής της Ψίνθου έγραψε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Ψίνθου έδειξε σημάδια αφύπνισης και βελτιώνοντας αισθητά την απόδοσή της και έφτασε στη μείωση του σκορ στο 62΄λεπτό με το πλασέ του Τσομπάνογλου, έπειτα από κάθετη πάσα του Χατζηνικόλα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Μακαρούνας Ι, Στόιος, Γεωργίου, Χατζηκυριάκος, Γιουτζεσόι, Λαθούρης, Ισκάς, Κυριαζάκος, Γιαννακόπουλος, Μακαρούνας Μ., Σαπαλίδης. Έπαιξαν και οι Περνάρης, Λολάκης, Μπαϊράμης Θ.Μπαϊράμης Κ. και Κωνσταντάκης
ΔΟΞΑ: Ηλίας, Μπαρμπαντώνης, Ι.Φραντζής, Ορφανός, Δ.Καρίκης, Κ.Ορφανός Χ, Τσομπάνογλου, Στελλάς, Τσακίρης, Χατζηνικόλας, Κουνελές. Έπαιξαν και οι Κοντογιωργάκης, Κωστομοίρης Γ., Τσούλλος και Κωστομοίρης Μ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments