Αρχική Videos ΗΠΑ: Οι Ρεμπουπλικανοί είναι κατά της υποχρέωσης εμβολιασμού στα σχολεία (vid)

ΗΠΑ: Οι Ρεμπουπλικανοί είναι κατά της υποχρέωσης εμβολιασμού στα σχολεία (vid)

0
Dodekanisos

Μπορεί τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων να κινούνται προς την υιοθέτηση ενός ενημερωμένου προγράμματος ανοσοποίησης που θα περιλαμβάνει και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού, ώστε οι Ρεμπουκλικανοί κυβερνήτες είναι αποφασισμένοι να μην ακολουθήσουν αυτή την οδηγία. Το ίδιο ισχύει και γι’ αυτούς που είναι υποψήφιοι και διεκδικούν την εκλογή τους. Χαρακτηριστικά παράδειγμα αποτελεί ο κυβερνήτης της Φλόριντα ο οποίος είπε ότι όσο είναι στα πράγματα «δεν θα υπάρχει ποτέ υποχρέωση εμβολιασμού για τα παιδιά σας».

Η Κυβερνήτης της Νότιας Ντακότα Κρίστι Νόεμ, έκανε δηλώσεις ακριβώς στο ίδιο μήκος κύματος, όπως και ο Kevin Stitt στην Οκλαχόμα που είπε χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:
«Ανεξάρτητα από το τι λέει το CDC στην Ουάσιγκτον, τίποτα δεν αλλάζει στην Οκλαχόμα και τα παιδιά δεν απαιτείται να κάνουν το συγκεκριμένο εμβόλιο  για να φοιτήσουν στο σχολείο. Εναπόκειται στους γονείς να αποφασίσουν πώς θα προστατεύσουν το παιδί τους από ιούς και όσο είμαι κυβερνήτης, δεν θα αναγκάσουμε ποτέ τα παιδιά». Οι σύμβουλοι του CDC ψήφισαν στις 20 Οκτωβρίου για να προτείνουν τη συμπερίληψη των εμβολίων κορωνοϊού στην επόμενη έκδοση των προγραμμάτων εμβολιασμού παιδιών και εφήβων, η οποία θα δημοσιευτεί στις αρχές του 2023.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments