Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα ΗΠΑ: Η κυβέρνηση ζητά αύξηση της “λογοκρισίας” στα social media

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση ζητά αύξηση της “λογοκρισίας” στα social media

0
Dodekanisos
Να γίνει ακόμα πιο αυστηρή η λογοκρισία στο facebook σε όσους διακινούν ψευδής ειδήσεις για τα εμβόλια, ζητάει από την Big Tech η κυβέρνηση των ΗΠΑ! Είναι κάτι που ειπώθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που έδωσε η γραμματέας του Λευκού Οίκου Jen Psaki και ο χειρούργος Vivek Murthy. Ουσιαστικά ζήτησαν να αυξηθεί η λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Psaki είπε χαρακτηριστικά τα εξής:

“Υπάρχουν περίπου 12 άτομα που παράγουν 65% παραπληροφόρησης κατά των εμβολίων σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Όλοι τους παραμένουν ενεργοί στο Facebook, παρά το γεγονός ότι έχουν απαγορευτεί σε άλλες πλατφόρμες. Συμπεριλαμβανομένων εκείνων που διαθέτει το Facebook. Το Facebook πρέπει να κινηθεί πιο γρήγορα για να αφαιρέσει επιβλαβείς, παραβιάσεις δημοσιεύσεων.”


Η διοίκηση Biden αναζητά γιατρούς και επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Προκειμένου να προωθήσουν τις πληροφορίες που επιθυμεί η κυβέρνηση σε μια φανερή προσπάθεια να …σιωπήσει την αντιπολίτευση. Όντως υπάρχουν και πραγματικά .,..ψεκασμένοι οι οποίοι διακινούν απίστευτα πράγματα, όμως δεν μπορεί να «καίγονται» μαζί τους και αυτοί που εκφράζουν σοβαρούς προβληματισμούς. Δυστυχώς όπως δείχνουν τα πράγματα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν δείχνει διάθεση για να κάνει αυτόν τον σοβαρό διαχωρισμό που είναι ζωτικής σημασίας.

 

Διαβάστε εδώ και άλλα άρθρα της κατηγορίας “Ελεύθερη Πένα”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments