Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ιάλυσος – ΠΑΟ Κρουσώνα 3 – 0 ΤΕΛΙΚΟ

Ιάλυσος – ΠΑΟ Κρουσώνα 3 – 0 ΤΕΛΙΚΟ

0
DSC08538
Dodekanisos

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ιάλυσο που υπέταξε στο «Οικονομίδειο» και τον ΠΑΟ Κρουσώνα τον οποίο και κέρδισε εύκολα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με 3 – 0 . Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου έπαιξαν πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου (με εξαίρεση ίσως τα τελευταία λεπτά), όπως και στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, φθάνοντας έτσι στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που ήταν και το ζητούμενο. Το κενό διάστημα που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο δεν το πλήρωσαν, μιας και οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν ικανοί ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι. Υπήρχε διαφορά δυναμικότητας αλλά και ποιότητας των δυο ομάδων και αυτό ήταν κάτι που φάνηκε ακόμα και όταν ο Ιάλυσος έδειξε να χάνει κάποια μέτρα στο δεύτερο ημίχρονο.
Διαβάστε όλο το φιλμ του αγώνα, όπως αυτό παρουσιάστηκε στο live του news12.

Αρχίζει και μαζεύεται σιγά σιγά ο κόσμος στο γήπεδο.

Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα των δυο ομάδων. Οι παίκτες αποσύρθηκαν και σε λίγο θα κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους.

Έξι λεπτά συμπληρωμένα χωρίς να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο έως τώρα. Ο Ιάλυσος έχει πάντως την υπεροχή και φαίνεται ότι έχει μπει επιθετικά και θέλει το γρήγορο γκολ.

Κυρίως από τα δεξιά οι επιθέσεις των γηπεδούχων όπου δεσπόζει και πάλι ο Δημήτρης Κοιλιάρας.

Σε 4 – 2 – 3 – 1 και πάλι οι γηπεδούχοι. Αθανασίου και Φυάκούρης στο κέντρο της άμυνας, αριστερά ο Κοκκίνης και δεξιά ο Παφιάκης. Ρεκλείτης και Καρπαθάκης στον άξονα, δεξιά ο Κοιλιάρας και αριστερά ο Σπάρταλης. Ο Λιόσης σαν “δεκάρι” και στην κορυφή ο Μαθιός.

Δυο φορές πάτησε περιοχή έως τώρα ο Ιάλυσος χωρίς όμως να μπορέσει να τελειώσει τη φάση.

Στο 12′ ο Κκοιλιάρας με μια ωραία πάσα έβγαλε μόνο του τον Μαθιό ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ. Μάλλον λανθασμένα από τον “βοηθό” καθώς η φάση έδειχνε να είναι κανονική.

Στο 13′ o Καρπαθάκης έκανε μια επικίνδυνη σέντρα σουτ από τα αριστερά, αλλά έστειλε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων (άουτ).

Στο 14′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Μετά από πάσα του Σπάρταλη στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟ Κρουσώνα, ο Κοιλιάρας βγήκε μόνος του σε θέση τετ α τετ αλλά το ψηλοκρεμαστό του πλασέ ήταν άστοχο καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ.

Απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα ο Ιάλυσος παίζει στο μίσο γήπεδο τον αντίπαλο του.

Κίτρινη κάρτα στον Πήλιο για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λιόση στη μεσαία γραμμή.

ΓΚΟΛ! Ο Ιάλυσος ανοίγει το σκορ στο 19′. Από κόρνερ του Κοιλιάρα από τα αριστερά, ο Αθανασίου πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας και έκανε το 1 – 0.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο στο 25′. Ο Μαθιός πάσαρε στον Κοιλιάρα, αυτός με τη μια έστρωσε τη μπάλα στον Λιοόση ο οποίος σούταρε με καλές προϋποθέσεις μέσα στην περιοχή αλλά ο Χωραφάκης έπεσε στη γωνιά του και απόκρουσε τη μπάλα σε κόρνερ.

Αναμενόμενη εξέλιξη στο παιχνίδι μιας και ο Ιάλυσος έχει την πλήρη υπεροχή και δεν απειλείται καθόλου από τον ΠΑΟ Κρουσώνα που ουσιαστικά ακόμα δεν έχει πατήσει στην μεγάλη περιοχή.

Έπεσε κάπως ο ρυθμός του Ιάλυσου ο οποίος όμως εξακολουθεί να έχει την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία. Η μπάλα γυρίζει πάρα πολύ στη μεσαία γραμμή με τους γηπεδούχους να ψλαχνουν υπομονετικά την κατάλληλη κάθεη πάσα.

Πρώτη καλή ευκαιρία για τον ΠΑΟ Κρουσώνα με τον στο 41′. Ο Μμανιαδάκης πήρε τη μπάλα σε θέση αριστερά μέσα στην περιοχή και έκανε ένα επικίνδυνο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου με τον Ιάλυσο να προηγείται με 1 – 0.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Τίποτα το ιδιαίτερα στο πρώτα οκτά λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Η μπάλα παίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Κακό παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Πύκνωσαν τα σύννεφα στη  Ρόδο και δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του αγώνα να πέσει και βροχή.

Δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι. Την είδε ο Σούρσος για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Λιόση.

Έχουν κερδίσει κάποια μέτρα οι φιλοξενούμενοι στα τελευταία λεπτά και προσπαθούν να τα εκμεταλλευτούν.

Κίτρινη κάρτα και στον Κοιλιάρα για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Δεν παίζει καλά ο Ιάλυσος στο δεύτερο ημίχρονο. Ο ΠΑΟ Κρουσώνα στα τελευταία πέντε λεπτά δείχνει να ελέγχει το παιχνίδι.

Επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους στο 71′. Η μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά πέρασε από δυο παίκτες του ΠΑΟ Κρουσώνα χωρίς κανένας να τη βρει για να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 75′ ο Αθανασίου πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Για πρώτη φορά σε θέση “10” ο Σπάρταλης ο οποίος με την είσοδο στο παιχνίδι του Χατζηκοσμά στη θέση του Καρπαθάκη παίζει πίσω από τον Μαθιό.

ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ! Ο Σπάρταλης τσίμπησε τη μπάλα και ο Καρυπίδης που άπλωσε το πόδι του τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να δείχνει τη άσπρη βούλα αλλά και την κίτρινη κάρτα στο παίκτη του ΠΑΟ Κρουσώνα. Εκτέλεσε ο Λιόσης στην αριστερή γωνιά κάνοντας το 2 – 0 σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Κίτρινη κάρτα στον Πλύγκο για θέατρο.

ΓΚΟΛ! Στο 92′ ο Χατζηκοσμάς με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3 – 0.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ. ΙΑΛΥΣΟΣ – ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ 3 – 0

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Καρπαθάκης (64′ Χατζηκοσμάς), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Σπάρταλης, Μαθιός (83′ Πλύγκος), Κοιλιάρας (90′ Σαββούλης)

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ: Χωραφάκης, Τσογανταρίδης, Σκούφος, Κανδιλάκης, Καρυπίδης, Καλεμάκης (46′ Κουφαλάκης), Μανιαδάκης, Σούρσος (86′ Σταυρακάκης), Πήλιος, Ανωγειανάκης, Σαβελίδης (88′ Νηστικάκης)

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2015_2016/ialisos/ialisos_krousonas] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments