Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ιάλυσος – ΑΕ Ηρακλείου LIVE

Ιάλυσος – ΑΕ Ηρακλείου LIVE

1
ialisos atromitos2
Dodekanisos

Με μοναδικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες και με τον Γιώργο Σάββενα στον πάγκο του, ο Ιάλυσος υποδέχεται στις 2.15μ.μ. στο «Οικονομίδειο» την ΑΕ Ηρακλείου στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής την ΑΕ Κηφισιάς. Μετά την ήττα από τον Εθνικό, οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Το news12 θα είναι για μια ακόμα φορά στο «Οικονομίδειο» και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη στο παιχνίδι.

12.35: Καλησπέρα σας από το ¨Οικονομίδειο”. Άσχημες οι καιρικές συνθήκες στη Ρόδο καθώς επικρατεί έντονη συννεφιά και έχει και πολύ δυνατό άνεμο. Για ζέσταμα έχουν βγει οι δυο ομάδες. Ελάχιστοι οι θεατές που αυτή τη στιγμή έχουν έρθει στο γήπεδο.

Μόλις ξεκίνησε η βροχή στο “Οικονομίδειο” και αυτό είναι κάτι που αναμένεται να δυσκολέψει τις κινήσεις των παικτών και των δυο ομάδων.

Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι.

Μικρή διακοπή στο παιχνίδι λόγω ενός μικρού τραυματισμού στο πόδι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Σταμάτησε  προσωρινά η βροχή αλλά ο αέρας …σφυροκοπάει τον αγωνιστικό χώρο.

Έξι λεπτά στο παιχνίδι χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Ο Ιάλυσος δείχνει πάντως να έχει μπει επιθετικά. Πριν από λίγο σέντρα του Κοιλιάρα από τα αριστερά η μπάλα έφυγε με δύναμη άουτ.

Στο 7′ επικίνδυνη κατάσταση στα καρέ του Ιάλυσου με τον Λουσαράκη να σουτάρει με δύναμη από το ύψος της περιοχής αλλά τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λουτριώτη (άουτ).

Κοντρολαρισμένη ομάδα δείχνει μέχρι στιγμής το Ηράκλειο το οποίο προσπαθεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και να επιτεθεί με ορθόδοξο τρόπο.

Στο 13′ έχουμε φθάσει με τους γηπεδούχους να μην μπορούν ακόμα να βρουν τον γνωστό καλό τους ρυθμό.

Σε ρόλο σέντερ φορ ο Παναγιώτης Σπάρταλης και πάλι. Σαν “δεκάρι” παίζει ο Φονσέκα ενώ ο Αθανασίου προωθήθηκε στη θέση του αμυντικού χαφ. Στο κέντρο της άμυνας οι Παπαδημήτρης και Φυλακούρης. Αριστερό μπακ ο Κοκκίνης, δεξί ο Παφιάκης. Στη μεσαία γραμμή οι Σταυλάς, Λιόσης και Κοιλιάρας.

Στο 19′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Σταυλάς μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και “έσπασε” τη μπάλα προς τον Σπάρταλη στο ύψος της μικρής περιοχής. Ο έμπειρος παίκτης του Ιάλυσου έκανε δυο διαδοχικά πλασέ αλλά ο Δράμπαλης κατάφερε να αποκρούσει και τα δυο.

Εσωτερικές αλλαγές από τον Γιώργο Σάββενα. Ο Σταυλάς έγινε “δεκάρι”. Αριστερά στη μεσαία γραμμή ο Φονσέκα και δεξιά ο Κοιλιάρας.

Έχει αυξήσει στα τελευταία λεπτά την πίεση του ο Ιάλυσος.

Διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Αθανασίου. Ο παίκτης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο 30′ ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Σταυλάς έκανε το εναέριο πλασέ από θέση δεξιά μέσα στην περιοχή αλλά δεν το έπιασε καλά με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει δίπλα από το δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Στο 35′ έχουμε φθάσει με τον Ιάλυσο να έχει μεν την κατοχή αλλά να μην μπορεί ακόμα να βρει τον ελεύθερο διάδρομο προς την εστία του αντίπαλου τερματοφύλακα. Κακές επιλογές από τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Δεύτερη μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Κοιλιάρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, η άμυνα απόκρουσε προσωρινά και στρώθηκε στον Αθανασίου στο ύψος του πέναλτι αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο καθώς η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Νέες εσωτερικές αλλαγές από τον Γιώργο Σάββενα.  Ο Σταυλάς έχει περάσει σε θέση δεξιού μπακ. Δεξί χαφ ο Παφιάκης, “δεκάρι” και πάλι ο Φονσέκα. Προσπαθεί να ανακατέψει συνεχώς την τράπουλα ο Σάββενας.

Στο 45′ ο Σπάρταλης πήρε τη μπάλα σε θέση φορ και πλάσαρε ωραία αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενους και έφυγε αριστερά. Ττη μάζεψε ο Κοιλιάρας ο οποίος έκανε τη σέντρα και ο Φονσέκα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Ημίχρονο 0 – 0 στο “Οοικονομίδειο”. Πολύ μέτριο παιχνίδι έγινε στο πρώτο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν μεν την υπεροχή και την μπάλα για περισσότερη ώρα στην κατοχή του αλλά ήταν φανερό πως είχαν προβλήματα με τον ισχυρό άνεμο που έπνεε κόντρα. Πάντως, θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ στις δυο μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν, κάτι που αν γινόταν θα τους έδινε την ευκαιρία να πάνε με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Η ΑΕ Ηρακλείου έχοντας τον άνεμο υπέρ της, οχυρώθηκε καλά αμυντικά και μπόρεσε στο μεγαλύτερο διάστημα να κρατήσει μακριά από την εστία της τους αντιπάλους.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τον Γιώργο Σάββενα να ρίχνει στο παιχνίδι άλλο έναν επιθετικό (Μαθιό) βγάζοντας τον κεντρικο αμυντικό Παπαδημήτρη.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιάλυσος έχασε μια σημαντική ευκαιρία. Ο Κοκκίνης πάσαρε στον Μαθιό ο οποίος μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ του του ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας να μπλοκάρει εύκολα τη μπάλα.

Έξι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ιάλυσο να έχει μπει πολύ επιθετικά και να παίζει έως τώρα στο μισό γήπεδο τους αντιπάλους του. Πλέον έχει και τον άνεμο υπέρ του.

ΓΚΟΛ. Στο 52′ ο Λιόσης έκανε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Φονσέκα με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα ανοίγωντας το σκορ (1 – 0).

Σε κρίσιμο σημείο ήρθε αυτό το γκολ του Ιάλυσου και ασφαλώς του δίνει το δικαίωμα να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι από εδώ και πέρα.

Στο 59′ κίτρινη ο  Σταυλάς για αντικανονικό μαρκάρισμα.

Στο 61′ ο Τζανέτος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ και ο Λουτριώτης άπλωσε το ένα του χέρι και απόκρουσε σε κόρνερ.

Αδράνησε όλη η άμυνα του Ιάλυσου καθώς εκτός από τον σκόρερ στο πρώτο δοκάρι, υπήρχαν και άλλοι δυο παίκτες των φιλοξενούμενων μόνοι τους.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Στο 66′ μετά από σέντρα στην περιοχή και κεφαλιά πάσα του Καρπαθάκη, ο Λιόσης έκανε ένα ωραίο γυριστό εναέριο σουτ από πολύ καλό σημείο μέσα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕ Ηρακλείου αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Πολύ νευρικός ο Ιάλυσος μετά το γκολ που δέχθηκε και δεν μπορεί να αναπτυχθεί σωστά.

ΓΚΟΛ. Στο 62′ ο Τζανέτος εκτέλεσε κόρερ από τα αριστερά, αδράνησε η άμυνα του Ιάλυσου και ο Ψαρής από κοντά με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.

Στο 71′ ο Κοκκίνης έκανε τη σέντρα στο πίσω δοκάρι και ο Κοιλιάρας πρόλαβε να κάνει την προβολή αλλά η μπάλα κόντραρε στον τερματοφύλακα και κατέληξε κόρνερ.

Στο 76′ η ΑΕ Ηρακλείου εκτέλεσε ένα επικίνδυνο κόρμερ από τα δεξιά. Ο αέρας παραλίγο να παίξει άσχημο παιχνίδι καθώς έδωσεπερίεργη τροχιά στη μπάλα και αιφνιδίασε τους αμυνόμενους με αποτέλεσμα ο Λλύκος να πιάσει ανενόχλητος την κεφαλιά και να στείλει τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

Στο 79′ έχουμε φθάσει και το άγχος άρχιζει και επηρεάζει τους γηπεδούχους. Ο Ιάλυσος δεν είναι ο γνωστός Ιάλυσος των προηγούμενων εντός έδρας αναμετρήσεων αλλά παρόλα αυτά αν είχε περισσότερο καθαρό μυαλό στην επίθεση θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να προηγείται.

Κάτω απο τη μεσαία γραμμή όλοι οι φιλοξενούμενοι. Προσπαθούν να βγουν μπροστά μόνο με αντεπιθέσεις.

Ένταση στο “Οικονομίδειο” μετά από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών στη μεσαία γραμμή. Ο διαιτητής κ. Μανούχος απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Παντελή Αθανασίου και Λύκο.

Μετά από τέσσερα λεπτά διακοπής το παιχνίδι άρχισε και πάλι.

Στο 88′ μετά από σέντρα από τα αριστερά, ο Καρπαθάκης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Δράμπαλης έπεσε στη γωνιά του και μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 93′ ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Παφιάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Φφονσέκα έκανε το γυριστό σουτ αλλά ο Δράμπαλης έπεσε και πάλι στη γωνιά του και απόκρουσε.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (60′ Καρπαθάκης), Παπαδημήτρης (46′ Μαθιός), Φυλακούρης, Αθανασίου, Παφιάκης, Κοκκίνης (76′ Κώστας Χειμωνέττος), Σπάρταλης, Φονσέκα, Κοιλιάρας (Στον πάγκο κάθονται οι Χειμωνέττος  Κώστας, Μαθιός, Πλύγκος, Χειμωνέττος Άγγελος, Καρπαθάκης, Βολονάκης και Παπαστεφάνου)

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Δράμπαλης, Ρέντζης, Καστούλης, Λύκος, Τζανέτος (95′ Σπυριδάκης), Σπανός, Αλεξίου, Ψαρρής (80′ λ.τ. Mertkola), Καλιαμπάκας (94′ Μπαλατζούρας), Νταβαρίνος, Λουσαράκης (Στον πάγκο κάθονται οι Mertkola, Μπαλατζούρας, Σπυριδάκης, Μακρυωνίτης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mourinio
Mourinio
8 years ago

Ομάδα στρωμένη κ πολύ καλή αγωνιστικά κ την χάλασαν!!!Γιατί άραγε???