Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Η …τραγικά ανύπαρκτη αντιπολίτευση που ουσιαστικά …διευκολύνει το σύστημα…

Η …τραγικά ανύπαρκτη αντιπολίτευση που ουσιαστικά …διευκολύνει το σύστημα…

0
Dodekanisos

Αυτό που ζούμε και στη χώρα μας από τον Μάρτιο του 2020 και μετά είναι …απίστευτο. Αν μας το έλεγαν από πριν, ότι θα περνούσαμε μια τέτοια …πίστα, προφανώς και δεν θα το πιστεύαμε. Θα νομίζαμε ότι απλά είναι ένα σενάριο για ταινία …θρίλερ. Να όμως που το ζούμε. Να που η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει. Και ένα ένα τα κομμάτια … του παζλ συνθέτονται προκειμένου να αποκαλυφθεί το ξεκάθαρο πλάνο της Νέας Τάξης Πραγμάτων η οποία όπως έχουμε γράψει και άλλη φορά, όχι απλά είναι εδώ. Έχει απλώσει τα …πλοκάμια της στην ανθρωπότητα και είναι έτοιμη να την κατασπαράξει.

Στην Ελλάδα ζούμε μια από τα ίδια. Όπως και στην υπόλοιπη Ευρώπη και όχι μόνο. Ότι νόμοι έχουν περάσει στη Βουλή μέχρι και τον Μάρτιο του 2020 (το σημείο μηδέν δηλαδή), ως δια μαγείας …κουμπώνουν απόλυτα με την καθημερινότητα μας. Μάσκες, τεστ, εμβόλια… Που τα ήξεραν όλα αυτά και τα ψήφισαν από πριν; Δεν είναι εντυπωσιακό; Ναι είναι, για αυτούς που δεν ήταν (είναι;) υποψιασμένοι. Για μια μικρή μερίδα κόσμου δεν αποτελεί κάτι πρωτόγνωρο. Για όσους μπορούσαν να διαβάσουν …behind the lines, πάνω κάτω ήξεραν. Μόνο αυτά που πλασάρει το Hollywood να αναλύσει κανείς, έχει καταλάβει τα πάντα.

Το έχουμε πει ξανά αγαπητοί μου φίλοι. Το σύστημα σε προειδοποιεί. Σου πετάει ξαφνικά μια …ταινία και σου λέει, εγώ σε προειδοποίησα από πριν. Άλλο τώρα αν εσύ είπες, έλα μωρέ μια ταινία είναι… Και απ’ ότι φαίνεται η γραμμή είναι ενιαία. Και στην συμπολίτευση και στην αντιπολίτευση. Καμία μα καμία αντίσταση. Τραγωδία. Που είναι η φωνή της αντιπολίτευσης άραγε; Υπάρχει μόνο σε μη ουσιαστικά θέματα. Τι να το κάνουμε αυτό; Είναι αντιπολίτευση πραγματικά αυτή; Που ήταν, στα υποχρεωτικά self test στα παιδιά μας; στους εργαζόμενους; στους …έμμεσα υποχρεωτικούς εμβολιασμούς; Έχει πει ποτέ κάτι; Έχει υψώσει τα στήθη της όπως θα έπρεπε; Που είναι τα ζητήματα της βιοηθικής; Η αντιπολίτευση τα γνωρίζει; Τα έχει επικαλεστεί ποτέ μέσα στη Βουλή; Έχει χτυπήσει τη γροθιά της στα έδρανα; Έτσι για το …γαμώτο έστω. Για να πει ότι πράγματι είναι αντιπολίτευση… Και όμως είναι ανύπαρκτη. Δεν υπάρχει. Όλα γίνονται σε βάρος του μικρομεσαίου και του ανθρώπου της καθημερινότητας. Αυτός είναι που θα την πληρώσει. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments