Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ I.T.F. Senior S200 Rhodes: Ανοίγει η αυλαία την Τρίτη 12 Απριλίου

I.T.F. Senior S200 Rhodes: Ανοίγει η αυλαία την Τρίτη 12 Απριλίου

0
Dodekanisos

Τη μεθεπόμενη Τρίτη 12 Απριλίου ανοίγει η αυλαία του I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by the Ixian Grand All&Suites και όλα είναι πλέον έτοιμα για τη σπουδαία διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στη Ρόδο από τον Ρ.Ο.Α., την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την Ε.Φ.Ο.Α.

Ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. Αλέξανδρος Κολιάδης κάνει το δικό του χαιρετισμό για τη διοργάνωση I.T.F. Senior S200 Rhodes Open by the Ixian Grand All&Suites που θα διεξαχθεί για πέμπτη φορά στις εγκαταστάσεις του Ρ.Ο.Α. στη Ρόδο. Αναλυτικά: «Για μία ακόμη χρονιά είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που μία μεγάλη διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Ρόδο. Το παγκόσμιο τουρνουά I.T.F. Senior S200 Rhodes Open bu The Ixian Grand All&Suites θα διεξαχθεί από 12 έως 17 Απριλίου στη Ρόδο και είμαι σίγουρος ότι και φέτος θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η τεχνογνωσία του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης, η σημαντική στήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Ρόδου, του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και της Ομοσπονδίας (Ε.Φ.Ο.Α.), θεωρώ ότι αποτελούν εχέγγυα για μία διοργάνωση, που θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση της Ρόδου σε όλο τον κόσμο. Από την πρώτη στιγμή ο στόχος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και του Δήμου είναι η προβολή του νησιού μας και πιστεύω ότι αυτό μπορεί να γίνει και μέσω του αθλητικού τουρισμού. Όλοι μαζί θεωρώ ότι θα κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την αθλητική ανάπτυξη της Ρόδου και το τουρνουά I.T.F. Senior S200, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Οι αθλητές και οι συνοδοί τους θα μείνουν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία στη Ρόδο και θεωρώ ότι η παρουσία τους στο τουρνουά, θα αποτελέσει το εισιτήριο για τον ερχομό τους στο νησί μας, κι άλλες φορές μελλοντικά. Θέλω να καλωσορίσω στη φιλόξενη Ρόδο όλους τους αθλητές και τους εμπλεκόμενους με το παγκόσμιο τουρνουά, που αποτελεί πλέον θεσμό για τη Ρόδο, αφού θα διεξαχθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή διαμονή στη Ρόδο».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments