Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Μαραθώνιος Ρόδου: Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής

Μαραθώνιος Ρόδου: Παράταση στις δηλώσεις συμμετοχής

0
Dodekanisos

Δύο ημέρες παράταση στις συμμετοχές του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου  της 10ης Απριλίου 2022, έδωσε η οργανωτική του επιτροπή. Μετά το τέλος  των εγγραφών την Κυριακή 3 Απριλίου, η επιτροπή αποφάσισε, για όσους είναι αναποφάσιστοι, για όσους δεν πρόλαβαν, αλλά και για όσους τους…κεντρίζει  να δηλώνουν συμμετοχή σε δρομικούς αγώνες την τελευταία στιγμή, να υπάρχει η δυνατότητα, να πάρουν μέρος στην κορυφαία αθλητική γιορτή που διοργανώνεται στο Νότιο Αιγαίο!

Στο σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται και τα ακόλουθα:

Το διήμερο 8 και 9 Απριλίου θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες, μόνο με φυσική παρουσία στο «Κέντρο Εγγραφών», που βρίσκεται  στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης – Νεστορίδειο Μέλαθρον (Νέα Πτέρυγα),  στην οδό Ιωάννου & Πάολας Νεστορίδη (πρώην οδός Κω) και ώρες λειτουργίας:    

-Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 από 15:00 έως 21:00 και
-Σάββατο 9 Απριλίου 2022 από 10:00 έως 19:00.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ…

Ως γνωστόν, δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες του Μαραθώνιου και Ημιμαραθώνιου έχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τον αγώνα δρόμου 10 χλμ. θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους και για τον αγώνα δρόμου των 5χλμ.  το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Για όλους τους δρομείς κάτω των 18 ετών, είναι απαραίτητη η έγγραφη συγκατάθεση ενός εκ των κηδεμόνων του.

Επιπλέον, θα πρέπει να κατέχουν:

1.Πιστοποιητικό εμβολιασμού (με πάροδο 14 ημερών από την ολοκλήρωση) ή

  1. Βεβαίωση νόσησης (τους τελευταίους 6 μήνες)

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τους ανήλικους δρομείς είναι η αποστολή ή η προσκόμιση της μαθητικής τους ταυτότητας, καθώς και η υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης του κηδεμόνα έως την επίσημη προθεσμία λήξης των εγγραφών.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου, διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ  και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα  της Ρόδου.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. O αγώνας υποστηρίζεται από την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ & του Υπουργείου Τουρισμού.

-Μέγας χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου είναι η «Under Armour».

-Χορηγός του αγώνα 5 χλμ & Εθελοντισμού είναι ο όμιλος «H Hotels Collection».

-Χορηγός αερομεταφορών είναι η «Aegean» και χορηγός ακτοπλοϊκών μεταφορών η «Blue Star Ferries».

-Χορηγός φιλοξενίας είναι ο Όμιλος «Mitsis Hotels».

-Επίσημοι χορηγοί, είναι οι: Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ), iStorm, Garden of Panthenols, fibran, ΚΑΥΚΑΣ, Citroen Παρασκευάς, ΒΑΠ Π.ΚΟΥΓΙΟΣ Α.Ε.Β.Ε.Ε., Three Sixty Marketing.

-Κέντρο Εγγραφών: Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης – Νεστορίδειο Μέλαθρον (Νέα Πτέρυγα), που βρίσκεται στην οδό Ιωάννου & Πάολας Νεστορίδη (πρώην οδός Κω). Ωρες λειτουργίας: Παρασκευή 8 Απριλίου 2022 από 15:00 έως 21:00 και  το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 από 10:00 έως 19:00.

Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το «Κέντρο Εγγραφών»  τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό, καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό  της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments