Αρχική Videos Παράταση στους περιορισμούς εισόδου στη χώρα από Ιταλία και Ισπανία

Παράταση στους περιορισμούς εισόδου στη χώρα από Ιταλία και Ισπανία

0

Διαφορετική πορεία από τις συντριπτικά περισσότερες χώρες της Ευρώπης φαίνεται πως ακολουθούν Ιταλία και Ισπανία. Και αυτό διότι αποφάσισαν να παρατείνουν τις απαιτήσεις εισόδους στη χώρα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, έως τουλάχιστον τις 30 Απριλίου. Όσον αφορά την Ιταλία, οι περιορισμοί εισόδου περιλαμβάνουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ανάρρωσης ή αρνητικό τεστ, ενώ είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του plf.

Εντός χώρας πάντως έχουν χαλαρώσει τα πράγματα καθώς από την 1η Απριλίου δεν απαιτείται πλέον η επίδειξη της «πράσινης κάρτας» της ΕΕ για πρόσβαση σε συγκεκριμένους  χώρους και μη βασικές υπηρεσίες υπαίθρια εστιατόρια και μπαρ, καθώς και σε τοπικά ή περιφερειακά μέσα μαζικής μεταφοράς. Το βασικό πράσινο πάσο θα εξακολουθεί να απαιτείται σε όλες τις άλλες μορφές μεταφοράς και για πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους εστίασης, μπαρ και δημόσιες υπαίθριες εκδηλώσεις.

Όσον αφορά την Ισπανία, τα μη εμβολιασμένα άτομα από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες εκτός ΕΕ/Χώρου Σένγκεν δεν θα μπορούν να ταξιδέψουν στη χώρα για μη ουσιώδεις λόγους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments