Αρχική Αθλητικά νέα Η Σερίφ των Αθανασιάδη – Κολοβού συνεχίζει να γράφει ιστορία

Η Σερίφ των Αθανασιάδη – Κολοβού συνεχίζει να γράφει ιστορία [pic, vid]

0
Dodekanisos

Η παραμυθένια χρονιά της Σερίφ Τιράσπολ συνεχίζεται. Με βασικούς τους τους Γιώργο Αθανασιάδη και Δημήτρη Κολοβό νίκησε 2-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Πρώτη νίκη. Πρώτα γκολ. Πρώτοι βαθμοί. Ονειρεμένο ήταν το ντεμπούτο της Σερίφ Τιράσπολ στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης. Χάρη στα γκολ των Αντάμα Τραορέ και Γιανσάνε «έλιωσε» (2-0) την Σαχτάρ και πανηγύρισε την μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας της. Μέχρι την επόμενη. 

Ο Γιώργος Αθανασιάδης κατέβασε ρολά και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές της Σαχτάρ να σκοράρουν. Η νίκη φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Παράλληλα ο Δημήτρης Κολοβός αγωνίστηκε επίσης βασικός. Ωστόσο στο 56ο λεπτό αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή.

Αυτή την στιγμή η Σερίφ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου. Και όλα αυτά τα κατάφερε χωρίς να έχει βασικό, ούτε έναν Μολδαβό ποδοσφαιριστή. Φυσικά είχαμε αναλύσει το πόσο περίεργη είναι η κατάσταση στον συγκεκριμένο σύλλογο. Θυμηθείτε με ένα κλικ ΕΔΩ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σερίφ Τιράσπολ: Αθανασιάδης, Κοστάντσα, Αρμπολέδα, Ντουλάδο, Κριστιάνο, Τιλ, Άντο (85′ Ράντελιτς), Τραορέ, Κολοβός (55′ Γιανσάνε), Καστανιέδα (85′ Νικόλοφ), Γιακσιμπάεφ (67′ Μπρούνο).

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοφ, Ντοντό, Μάρλον, Ματβιένκο, Ισμαΐλι, Τετέ (46′ Μάρλος), Αντόνιο (65′ Άλαν Πάτρικ), Μαϊκόν, Πεντρίνιο, Φερνάντο (65′ Μούντρικ), Τραορέ.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments