Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Φιλική εκτός έδρας νίκη του Α.Ο Πυλίου κόντρα στην Ρόδο

Φιλική εκτός έδρας νίκη του Α.Ο Πυλίου κόντρα στην Ρόδο

0
Dodekanisos

Ο Α.Ο Πυλίου νίκησε με ανατροπή στο σκορ 2-1, στο «Δημοτικό στάδιο Ρόδου», την Ρόδο στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης.

Η Ρόδος προηγήθηκε με το γκολ του Μαρσελίνιο μόλις στο 3ο λεπτό. Όμως ο Α.Ο Πυλίου ισοφάρισε άμεσα με τον Χατζηβασίλη. Το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου είχε την κατοχή, ωστόσο οι «βυσσινί» ήταν άψογα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο. Έκλεισαν καλά τους χώρους και τελικά πήραν την νίκη από αυτογκόλ του Σάντο στο 60′.

Στα της αναμέτρησης, στο τρίτο λεπτό ο Μαρσελίνιο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-0 για την Ρόδο. Η απάντηση από τον Α.Ο Πυλίου ήταν άμεση. Στο 8ο λεπτό οι «βυσσινί» έφεραν το ματς στο ίσια με σκόρερ τον Χατζηβασίλη.

Στην συνέχεια τα «ελάφια» πήραν την υπέρ τους κατοχή και προσπάθησαν να φανούν απειλητικά. Ωστόσο ο Α.Ο Πυλίου έκλεισε σωστά τους χώρους και προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα επίθεση.

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους με τους φιλοξενούμενους τελικά να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 60ο λεπτό ο Μαργαρίτης εκτέλεσε το φάουλ και ο Σάντο άθελα του με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-2. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της φιλικής αναμέτρησης. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρόδος (Σωτήρης Αντωνίου): Γκουγκουντρής, Καψάλης, Χιούσι, Μίγγος, Φερέιρα, Δελαπόρτας, Μάρκοβιτς, Ν’ Ντιαγέ, Παπάζογλου, Μαρσελίνιο

Αγωνίστηκαν και οι : Αδαμάκης, Μπότος, Σουλάι, Σάντο, Νικολόπουλος, Ρέτσος, Βουργουτζής. 

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Μιαούδης, Δεληζάνος, Πλατέλλας, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Γεωργιάδης, Μαργαρίτης, Χατζηδημητρίου, Δρόσος, Χατζηφούντας, Ηλιόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Τοπουζλής, Γεωργιάδης Γ.Ι., Παπαγεωργίου, Συντιχάκης, Βακράκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments