Αρχική Videos Η Ρωσία ψηφίζει αυτό το μήνα την απαγόρευση αλλαγής φύλου

Η Ρωσία ψηφίζει αυτό το μήνα την απαγόρευση αλλαγής φύλου

0

Ο πρόεδρος της Κάτω Βουλής του ρωσικού κοινοβουλίου, Βιάτσεσλαβ Βολοντίν, δήλωσε ότι η Ρωσία θα απαγορεύσει την αλλαγή φύλου. Η Κρατική Δούμα αναμένεται να εγκρίνει τον νόμο αυτόν τον μήνα. «Μέσα στον Ιούλιο, θα λάβουμε απόφαση για την απαγόρευση της αλλαγής φύλου», έγραψε ο Volodin στο κανάλι του στο Telegram.

]Ο πρόεδρος της Κρατικής Δούμας υπενθύμισε ότι πριν από τρία χρόνια οι Ρώσοι ενέκριναν τροποποιήσεις στο Σύνταγμα που προβλέπουν την προστασία «του θεσμού του γάμου, ως ένωσης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας». Σημείωσε επίσης ότι, εκτός από το νόμο για την αλλαγή φύλου, η Ρωσία θα ψηφίσει νόμο που θα απαγορεύει την προώθηση μη παραδοσιακών σεξουαλικών σχέσεων και παιδεραστίας.

«Οι παραδοσιακές οικογενειακές αξίες είναι σημαντικές για τον καθένα μας. Χθες ο πρόεδρος της Τσεχίας είπε ότι «αν, ο Θεός φυλάξοι, κερδίσει η Ρωσία, όλες οι δυτικές αξίες θα καταστραφούν». Με μια λέξη, δήλωσε τι σχεδιάζουν η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες. Θέλουν να μας επιβάλουν ξένες ψευδοαξίες, να καταστρέψουν την ταυτότητα του λαού μας. Τα σχέδιά τους είναι καταδικασμένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Volodin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments