Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Εκτός Ρόδου η προετοιμασία του Διαγόρα

Εκτός Ρόδου η προετοιμασία του Διαγόρα

0
diagoras_sima
Dodekanisos

Εκτός Ρόδου θα πραγματοποιήσει φέτος όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΠΑΕ Διαγόρας. Ειναι κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος. Ειδικότερα:
“Η ΠΑΕ Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική περίοδο για το πρωτάθλημα της super league 2, στις 7 Αυγούστου. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα συγκεντρωθούν σε ξενοδοχείο στην Αθήνα και θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο και στην συνέχεια Θα αναχωρήσουν για την Πτολεμαΐδα και το αθλητικό κέντρο “Παντελίδης”. Επ ευκαιρεια Ευχαριστούμε την οικογένεια ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ για την προτεραιότητα που έδειξαν στον ΔΙΑΓΟΡΑ ΜΑΣ. Οπως και πέρυσι έτσι και φετος η ομάδα μας θα κτισθεί στο πανέμορφο και τελειότερο Αθλητικό κέντρο που διαθέτει η χώρα μας!!!

Η επιστροφή της ομάδας μας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα είναι στις 27 Αυγούστου στην Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθούν φιλικά παιχνίδια έως 10 Σεπτεμβρίου. Θα θέλαμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους φιλαθλους μας για την απουσία της ομάδας μας για όλο αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα από το νησί μας. Η διαμονη της ομάδας μας στο νησί της Ρόδου εκείνο το χρονικό διάστημα ώστε να πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της αλλά και τα φιλικά παιχνίδια έγινε ακατορθωτη λόγω της τουριστικής περιόδου!”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments