Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Η Ρόδος συνεχίζει να καλπάζει!

Η Ρόδος συνεχίζει να καλπάζει!

0
rodos vathi
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα της Ρόδου κέρδισε με 2-0 στο Δημοτικό στάδιο τον Α.Ο. Βαθύ και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στο παιχνίδι και η εστία τους απειλήθηκε σε ορισμένες περιπτώσεις από τους φιλοξενούμενους που πρόσεξαν την άμυνα τους και προσπαθούσαν μέσα από αντεπιθέσεις να κάνουν την ζημιά στον αντίπαλο τους. Οι Καλύμνιοι στα πρώτα λεπτά του αγώνα αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι και ίσως να κατάφερναν να προηγηθούν αλλά δεν ήταν εύστοχοι με τον Κάρα και τον Καμπούρη. Η Ρόδος απάντησε στο 17΄ και μάλιστα προηγήθηκε 1-0 όταν ο Παπαδημητρίου εκτέλεσε το φάουλ και ο Γ. Καντιμοίρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αμοργινού. Τα «ελάφια» διπλασίασαν (2-0) τα τέρματα τους στο 39΄ με κοντινό πλασέ του Ευγενικού, αφού προηγήθηκε ωριά μπαλιά του Γκάϊδα για τον Παπαδημητρίου κι εκείνος την «έκοψε» στον σκόρερ. Στο δεύτερο μέρος η Ρόδος ήθελε το τρίτο γκολ, το κυνήγησε, είχε τις προϋποθέσεις αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ οι φιλοξενούμενοι από κάποιο σημείο και μετά έμειναν από δυνάμεις και φυσιολογικά ηττήθηκαν.
Διαιτησία Καρκαλιανίδης- Αχιολάς- Ντόκος
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Μπιλιάς, Περαντίνης, Καμπούρης, Παπαδόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Παπαδημητρίου (83’ Παπαστεφάνου), Γκάιδας, Κουρέτας (72’ Βιτσέντζος), Ευγενικός, Βασιλαράκης (88’ Μαλλιάκας), Γ. Καντιμοίρης
ΑΟ ΒΑΘΥ: Αμοργινός, Γιαμέος, Κωνσταντινίδης, Ζαφούρης, Τσαγγάρης, Λαζαρίδης, Καμπούρης (46’ Κόττορος), Κάρας (80’ Καρακιόζης), Τρικοίλης, Κλειδαράς, Φέκκας (53’ Σάντος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments