Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Γυναικείο: Διπλασίασε τις νίκες του ο Διαγόρας

Γυναικείο: Διπλασίασε τις νίκες του ο Διαγόρας

0
rodion diagoras ginaikes1
Dodekanisos

Την δεύτερη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε σήμερα η γυναικεία ομάδα του Διαγόρα η οποία επικράτησε με 3 – 1 σετ στο κλειστό του Ροδίων Άθλησις της τοπικής ομάδας. Οι παίκτριες του Μανώλη Χατζημανώλη έφθασαν δίκαια στην κατάκτηση της νίκης, όμως οι γηπεδούχες έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια και έδειξαν σημαντικά σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το προηγούμενο τους παιχνίδι. Ειδικά στο 1ο αλλά και στο 3ο σετ έδωσαν μια πραγματική μάχη και έδειξαν ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να κάνουν μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Νίκου Μακρή κατάφερε να κερδίσει σήμερα το πρώτο της φετινό σετ. Από την άλλη πλευρά, ο Διαγόρας είχε σε πολύ καλή ημέρα τη Νεφέλη Δικαστοπούλου η οποία έδωσε πολλούς κρίσιμους πόντους στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενους είχαν περισσότερο καθαρό μυαλό και έτσι πήραν το παιχνίδι.
Τα σετ του αγώνα:
23 – 25 (30’), 7 – 25 (19’), 25 – 23 (27’), 13 – 25 (20’)
Διαιτήτευσαν οι Ν. Χατζησταυρίδης. Μ. Παπαδούλη και Στ. Γκέκας
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΩΝ: Καραμαρίτη Γ., Σφήκα Β., Χατζηγεωργίου Κ., Γιακουμάκη Ε., Αμπελιώτη Ε., Ουίλσον Δ., Οικονόμου Σ., Τριπολίτη Φ., Καταβενού Έ., Διακοβασίλη Δ., Φραντζή Χ.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τζώρτζη Δ., Καραγιάννη Μ., Ζωάννου Ελ., Ανθούλη Χρ., Δικαστοπούλου Νεφ., Καζακίδου Μ., Αλαφάκη Δ., Καρυδάκη Αντ., Μαλακωνάκη Ειρ., Φραγκιαδάκη Α., Δράμη Αλ., Χανιωτάκη Κατ.

Στη φωτογραφία, μια από τις ωραίες φάσεις του σημερινού αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments