Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Η Ρόδος μας χρειάζεται όλους»

«Η Ρόδος μας χρειάζεται όλους»

0
Dodekanisos

Από τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ρόδου «Κακιά Σκάλα», πήραμε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Σας καλωσορίζουμε στο νέο γκρουπ φιλάθλων της ΡΟΔΟΥ ΜΑΣ με την επονομασία “ΡΟΔΟΣ ΨΗΛΑ ΞΑΝΑ”.
Όπως είναι κατανοητό τόσο από το όνομα όσο και από την χρονική περίοδο της δημιουργίας του, το γκρουπ αυτό σχετίζεται με τα επερχόμενα μπαράζ ανόδου στη football league και την ανάγκη για συσπείρωση γύρω από την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Τη μοναδική ομάδα που μπορεί να γεμίσει ξανά το Δημοτικό μας Στάδιο σε συνεχή βάση, τη μοναδική ομάδα που μπορεί να επαναφέρει και να ενώσει γύρω της τους ποδοσφαιρόφιλους από όλες τις άκρες του νησιού και γιατί όχι της Δωδεκανήσου. Άλλωστε, είναι η μοναδική που το έχει ξανακάνει. Το έχει ΔΟΞΑΣΕΙ, το έχει ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ, το έχει ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ κι αυτό σκοπεύει να ξανακάνει!
Τη φετινή χρονιά συντελείται μια πραγματικά μεγάλη προσπάθεια από όλες τις πλευρές. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ είναι σταθερά στην πρώτη θέση, αποδίδει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με παίχτες που κατά γενική ομολογία είναι ανώτερης κατηγορίας κι έναν σοβαρό, μετρημένο και αξιόλογο, φέρελπι προπονητή.
Αυτό που χρειάζεται η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ, είναι τον κόσμο του νησιού να την ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΞΑΝΑ. Για όλα αυτά τα δυνατά συναισθήματα που κατά καιρούς μας έχει χαρίσει, η ΡΟΔΟΣ οφείλει να έχει ΟΛΟ το ΝΗΣΙ ΑΣΠΙΔΑ του ΟΧΥΡΟΥ της.
Αυτή την ασπίδα ευελπιστούμε να της την προσφέρουμε ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ, μέσω αυτού του γκρουπ, και φυσικά με τη βοήθειά σας.
Η ΡΟΔΟΣ ΜΑΣ, μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ! ΔΕΝ περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΡΟΔΟΣ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments