Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 LFC Ιάλυσος: H Dimitrijevic προπονήτρια στις Κορασίδες

LFC Ιάλυσος: H Dimitrijevic προπονήτρια στις Κορασίδες

0
Dodekanisos

Η Jelena Dimitrijevic είναι η νέα προπονήτρια της ομάδας κορασίδων της LFC Ιάλυσος. Σύμφωνα μάλιστα με όσα ανακοινώθηκαν, θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Φιλίνο στην Κω (την προσεχή Κυριακή), στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας. Η Dimitrijevic είναι παίκτρια της πρώτης ομάδας και παράλληλα θα ασχοληθεί και με το τμήμα των κορασίδων σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις νεαρές παίκτριες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Η Διοικούσα Επιτροπή της L.F.C. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του τμήματος Κορασίδων του συλλόγου μας, το οποίο θα συμμετάσχει στο αναπτυξιακό Κύπελλο Ελλάδας Κ-16 που διοργανώνει η ΕΠΟ.
Είμαστε σίγουροι ότι η αναγνωρισμένης αξίας αθλήτρια της ομάδα μας Γέλενα Ντιμιτρίεβιτς θα βοηθήσει σημαντικά τα νεαρά κορίτσια να αναπτύξουν το ταλέντο τους και τις ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο της.
Παράλληλα ανακοινώνουμε ότι όσα κορίτσια από 10 έως και 14 χρονών θέλουν να ενταχθούν στο τμήμα Κορασίδων του συλλόγου μας, μπορούν να το πράξουν δωρεάν, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 6943048156 (κ. Άννα Μπουλαφέντη) για περισσότερες πληροφορίες.
Οι προπονήσεις του τμήματος Κορασίδων θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, από τις 16:30 έως τις 18:00 στο γήπεδο του Λυκείου Ιαλυσού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments