Αρχική Στήλες Απόψεις Η προχειρότητα σας…σκοτώνει!

Η προχειρότητα σας…σκοτώνει!

0
papakalodoukas_digenis
Dodekanisos

Επιτέλους κύριοι στην ΕΠΣΔ είναι καιρός να σοβαρευτείτε!!Δεν είναι δυνατόν να αποστέλλονται έγγραφα σας προς κάθε κατεύθυνση και να συντάσσονται με τέτοια προχειρότητα, ώστε όταν κάποιος σας κάνει την χάρη να τα διαβάσει να βγαίνει εκτός εαυτού!! Μάλιστα τα έγγραφα να φέρουν την υπογραφή του προέδρου ο οποίος στο επάγγελμα είναι δικηγόρος και πιστεύουμε πως σε τέσσερις αράδες γράμματα δεν θα κάνει ούτε συντακτικά αλλά ούτε και ορθογραφικά λάθη!!
Αν επρόκειτο για κάποιο άλλο έγγραφο πραγματικά δεν θα με άγγιζε, όπως έγινε και με τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων των τελευταίων ετών. Στην προκειμένη περίπτωση όμως η σοβαρότητα χάθηκε και η προχειρότητα βασίλεψε.
Η ανακοίνωση-συλλυπητήριο που στείλατε στα Μ.Μ.Ε ,  για την απώλεια του Μιχάλη Παπακαλοδούκα προπονητή του Διγενή, αλλά την αναρτήσατε και στην επίσημη ιστοσελίδα σας, δεν σας τιμάει καθόλου.
Το λάθος που σας προσάπτω θα το κρίνει ο κόσμος και η φίλαθλη κοινή γνώμη και θα διαπιστωθεί πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χωρά κείμενο <<τυφλοσούρτης>>. Κάθε στιγμή είναι διαφορετική.
Η ανακοίνωση σας και η προχειρότητα της:

15-01-2013
ΨΗΦΙΣΜΑ
Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του Προπονητή του Διγενή Κοσκινού κ.Παπακαλοδούκα Μιχαήλ αποφάσισε τα παρακάτω 
1-Να εκφρασθούν τα συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένεια του 
2-Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ. 
3-Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου 19 και 20 Ιανουαρίου 2013 
4-Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments