Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Η προκήρυξη για τα «Λέρεια 2014»

Η προκήρυξη για τα «Λέρεια 2014»

0
leros stadio
Dodekanisos

Πραγματοποιούνται το ερχόμενο Σάββατο στη Λέρο, οι αγώνες στίβου με την επωνυμία «Λέρεια 2014» που διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη συνεργασία του τοπικού Δήμου.
Οι αγώνες αφορούν στις κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’ (για παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2001 και 2002). Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν είναι τα εξής:
Δρόμοι
60μ εμπ..- 150μ.-1.000μ.
Σκυταλοδρομία 4Χ60μ.
Αλματα
Μήκος
Ριψεις
Μπαλάκι-Σφαίρα
Τα βασικά σημεία της προκήρυξης
Δικαίωμα συμμετοχής:
Κάθε σωματείο έχει δικαίωμα να δηλώσει απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών
στα αντίστοιχα αγωνίσματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Κάθε αθλητής-τρια έχει δικαίωμα να αγωνισθεί ΜΟΝΟ σε ένα αγώνισμα, καθώς και στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ60μ. του σωματείου του. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή εκτός συναγωνισμού για οποιονδήποτε αθλητή-τρια.
Οικονομικά
Οι Οργανωτές θα καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης-διαμονής και διατροφής ένδεκα (11) συνολικά ατόμων, δέκα (10) αθλητών-τριων και ενός (1) συνοδού για κάθε σωματείο που θα μετακινείται
Δηλώσεις συμμετοχής
Τα σωματεία θα πρέπει να υποβάλουν τη δήλωση συμμετοχής τους στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου πέντε (5) ημέρες πριν την διεξαγωγή των αγώνων, Δευτέρα 8/9/2014 υπογραμμίζοντας τα ονόματα των δέκα (10) αθλητών-τριών και του συνοδού που θα καλύψει η Οργανωτική επιτροπή. Στους αγώνες οι συνοδοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα δελτία των αθλητών ιατρικώς θεωρημένα για τους τελευταίους δώδεκα (12) μήνες, για να τα καταθέσουν στην γραμματεία των αγώνων (αίθουσα κλήσης).
Βαθμολογία-Αξιολόγηση
Α. Στην Β΄ φάση σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη , το σωματείο θα βαθμολογηθεί-αξιολογηθεί με πέντε (5) βαθμούς εάν συμμετάσχει με 5-9 αθλητές συνολικά, σε δύο (2) τουλάχιστον διαφορετικούς αγώνες (ο κάθε αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε δύο τουλάχιστον αγώνες της Β΄ φάσης για να υπολογίζεται στην βαθμολογία-αξιολόγηση). Δεν είναι απαραίτητο και οι 5-9 αθλητές-τριες να συμμετέχουν στους ίδιους αγώνες.
Με δέκα (10) βαθμούς εάν συμμετάσχει με 10 έως 14 αθλητές -τριες συνολικά, σε δύο (2) τουλάχιστον διαφορετικούς αγώνες της β΄ φάσης (ο κάθε αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε δύο τουλάχιστον αγώνες της Β΄ φάσης για να υπολογίζεται στην βαθμολογία-αξιολόγηση). Δεν είναι απαραίτητο οι αθλητές-τριες να συμμετέχουν στους ίδιους αγώνες).
Με δέκα (15) βαθμούς εάν συμμετάσχει με 15 και περισσότερους-ρες αθλητές -τριες συνολικά, σε δύο (2) τουλάχιστον διαφορετικούς αγώνες της β΄ φάσης (ο κάθε αθλητής πρέπει να συμμετάσχει σε δύο τουλάχιστον αγώνες για να υπολογίζεται στην βαθμολογία-αξιολόγηση. Δεν είναι απαραίτητο οι αθλητές-τριες να συμμετέχουν στους ίδιους αγώνες).
Για την επίσημη βαθμολογία-αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ ισχύουν όσα αναφέρονται στην Γενική Προκήρυξη των Αγώνων των Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β΄.
Ένα σωματείο που θα συμμετάσχει στους αγώνες ΠΠ-ΠΚ Β μπορεί να συγκεντρώσει μέχρι:

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Β΄( Πολύαθλα) Α΄φάση 15 βαθμούς
« « ΠΠ-ΠΚ Β ΄(ατομικά αγωνίσματα) Β΄φάση 15 βαθμούς
Σύνολο 30 βαθμούς
Β. Στους αγώνες αυτούς εκτός της επίσημης βαθμολογίας-αξιολόγησης του ΣΕΓΑΣ, θα ισχύσει και ξεχωριστή βαθμολογία Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος ΠΠ-ΠΚ Β΄. Θα βαθμολογούνται οι έξι πρώτοι-τες νικητές-τριες κάθε αγωνίσματος με φθίνουσα βαθμολογική κλίμακα .
(Πρώτος-η 6 βαθμούς, Δεύτερος-η 5 β., Τρίτος-η 4β., Τέταρτος-η 3β., Πέμπτος-η 2β., και έκτος-η 1 β.).
Για το αγώνισμα της σκυταλοδρομίας 4Χ60μ. θα ισχύει διπλάσια βαθμολογία.
(1η ομάδα 12 βαθμούς-2η 10 βαθμούς ,3η 8β.,4η 6β., 5η 4β. και 6η 2β.)
Σε περίπτωση που σε κάποιο αγώνισμα έχουμε συμμετοχή μικρότερη των έξι (6) αθλητών-τριών τότε η βαθμολογία θα είναι φθίνουσα προς τα κάτω:
Παράδειγμα: Σε συμμετοχή 4 αθλητών η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:
Πρώτος-η 6 βαθμοί
Δεύτερος-η 5 βαθμοί
Τρίτος-τη 4 βαθμοί
Τέταρτος-η 3 βαθμοί
Το ίδιο θα ισχύει και για την σκυταλοδρομία.
Γ. Ο αγώνας αυτός της Β΄ φάσης ορίζεται από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου και θα υπολογίζεται στους αγώνες για δικαίωμα ψήφου των σωματείων σύμφωνα με το άρθρο 8 παράγραφος 7β του καταστατικού του ΣΕΓΑΣ.
6. Έπαθλα
Στους τρεις (3) πρώτους νικητές-τριες των αγωνισμάτων θα απονέμονται μετάλλια και διπλώματα (χρυσό-αργυρό-χάλκινο), όπως επίσης και στα τρία πρώτα σωματεία της βαθμολογίας. Σε περίπτωση αντικειμενικών δυσκολιών διεξαγωγής του πρωταθλήματος σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην προκήρυξη οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε ομίλους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments