Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Διαγόρας: Τη Δευτέρα αρχίζουν και οι Παίδες

Διαγόρας: Τη Δευτέρα αρχίζουν και οι Παίδες

0
diagoras mikroi
Dodekanisos

Αύριο, Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου ξεκινούν την προετοιμασία τους και οι Παίδες (2001-2002) του Γ.Σ. Διαγόρας. Οι παίκτες καλούνται στο Ενωσιακό γήπεδο-Κορακόνερο στις 17:30, όπου θα τους περιμένει το τεχνικό επιτελείο (κ. Φαρμακίδης, Ρίζος, Αλεξανδρίδης) για το νέο τους ξεκίνημα.
Την περασμένη Παρασκευή έγινε η πρώτη συγκέντρωση για τους Προπαίδες (2003-2004). Οι γονείς των παιδιών παραβρέθηκαν στη Λέσχη του Διαγόρα κι ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα, την οργάνωση και την λειτουργία του τμήματος. Στους γονείς μίλησαν, ο Τεχνικός Διευθυντής Ακαδημιών κ. Στάθης Φαρμακίδης και ο νέος προπονητής του τμήματος κ. Δημήτρης Δογιάμας (UEFA A΄) με ιδιαίτερη εμπειρία στα τμήματα υποδομών. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου στις 19.15 στους Αγίους Αποστόλους.
ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
-Οι εγγραφές στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου συνεχίζονται σε καθημερινή βάση και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 22410-28577 (Λέσχη Διαγόρα) και 6945-996677 (Τεχνικός διευθυντής Ακαδημιών κ. Φαρμακίδης).
-Στις συγκεντρώσεις και στις προπονήσεις όλων των τμημάτων καλούνται και όσοι γονείς θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στις Ακαδημίες ποδοσφαίρου του Γ.Σ Διαγόρας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments