“Η πολύκροτη αντεπίθεση του Κιέβου δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα”

0
Dodekanisos

Το Κίεβο έχει λάβει «κολοσσιαίες ποσότητες πόρων », συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών δυτικών όπλων και « χιλιάδων ξένων μισθοφόρων και συμβούλων », αλλά εξακολουθεί να έχει αποτύχει στην εκστρατεία του, δήλωσε ο Πούτιν κατά τη διάρκεια κυβερνητικής συνεδρίασης.

O ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:
«Η Δύση είναι προφανώς απογοητευμένη που η πολύκροτη αντεπίθεση του Κιέβου απέτυχε να δώσει κανένα αποτέλεσμα και οδήγησε σε υψηλά επίπεδα ουκρανικών απωλειών. Τα δυτικά έθνη μπορεί να προμηθεύουν περισσότερα όπλα στην Ουκρανία, αλλά τα οπλοστάσια του ΝΑΤΟ και τα αποθέματα παλαιών σοβιετικών όπλων σε ορισμένα κράτη έχουν εξαντληθεί σε κάποιο βαθμό. Η δυτική στρατιωτική παραγωγή δεν μπορεί να συμβαδίσει με τη ζήτηση, ενώ η αύξηση της θα απαιτούσε σημαντικό χρόνο και επενδύσεις».

Εν τω μεταξύ, «η Ουκρανία έχει χάσει δεκάδες χιλιάδες στρατεύματα σε επιθέσεις αυτοκτονίας εναντίον ρωσικών αμυντικών θέσεων, ισχυρίστηκε ο Πούτιν. Το Κίεβο εξαντλείται από ανθρώπινο δυναμικό παρά τις ολικές επιδρομές κινητοποίησης σε πόλεις και χωριά της Ουκρανίας, πρόσθεσε, επιμένοντας ότι ο ουκρανικός λαός αναρωτιέται όλο και περισσότερο για ποια εγωιστικά συμφέροντα πεθαίνουν τα μέλη της οικογένειάς του». Τα μόνα μέρη που ενδιαφέρονται να τροφοδοτήσουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία είναι οι ελίτ των ΗΠΑ και ορισμένοι ηγέτες της Ανατολικής Ευρώπης που πιστεύουν ότι μπορούν να επωφεληθούν από αυτήν, υποστήριξε ο Πούτιν. Στο Κίεβο, οι νομοθέτες το βλέπουν ως μια ευκαιρία «να σωθούν» και είναι έτοιμοι «να ξεπουλήσουν τα πάντα, τους ανθρώπους και τη γη τους», υποστήριξε ο Ρώσος ηγέτης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments