Αρχική Uncategorized Η ώρα των πρωταθλητών

Η ώρα των πρωταθλητών

0
samaras
Dodekanisos
Το κυρίως μενού του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League “σερβίρεται” σήμερα, και εμείς επιλέξαμε δύο παιχνίδια για τα βασικά μας πονταρίσματα.
Γιώργος ο Λογικός: Καθαρίζουν στην έδρα τους
Με το αριστερό ξεκίνησε της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η Άντερλεχτ αφού στην πρεμιέρα έμεινε ισόπαλη  (1-1) στην έδρα της Κορτράικ. Σήμερα καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League, κάτι που δείχνει σχετικά εύκολο αφού η Εκράνας μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα στη Λιθουανία, οι δυνατότητές της όμως δεν παύουν να είναι περιορισμένες. Με λίγη προσπάθεια και προσοχή η Άντερλεχτ δείχνει ικανή να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από σήμερα. Εμείς θα ποντάρουμε στο over αφού μπορεί πολύ εύκολα να ανοίξει το παιχνίδι.

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ : ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ – ΕΚΡΑΝΑΣ OVER
El Capitano: Θα γίνει Βασ-Λούης για να γλιτώσει
Σήμερα θα επικεντρώσουμε την προσοχή μας στον αγώνα Φενέρμπαχτσε-Βασλούι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Φενέρ, ενισχύθηκε σημαντικά για ακόμα μία χρονιά με τους Ντιρκ Κάουτ, Μούσσα Σο, Μεχμέτ Τοπάλ, Καλντιρίμ και Κορκμάζ. Η Βασλούι από την άλλη θα παραταχθεί με αμυντικούς προσανατολισμούς αλλά αν θέλει να έχει κάποια τύχη στον επαναληπτικό στην έδρα της οφείλει να πετύχει ένα τέρμα…

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΒΑΣΛΟΥΙ GOAL/GOAL
Από Δευτέρα 16/7/2012, το bet3.GR λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στις επάλξεις καθημερινά θα βρίσκονται τα… βαριά πυροβολικά: το Στήριγμα της Ημέρας, ο Γιώργος ο Λογικός, ο Capitano και o Τόλης ο Bomber. Φυσικά δε γινεται να λείπει  ο αγαπημένος σας, Asian King!! Διαβάστε τις υπόλοιπες στήλες και τον Asian King εδώ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments