Αρχική Αθλητικά νέα Η μαγεία εξακολουθεί να κυριαρχεί στο κύπελλο Γαλλίας!

Η μαγεία εξακολουθεί να κυριαρχεί στο κύπελλο Γαλλίας!

1
oceaniafootball.com
Dodekanisos

Στο παρελθόν είχαμε αναφερθεί στην μαγεία και τις ιδιαιτερότητες που κυριαρχούν στο κύπελλο Γαλλίας. Μία διοργάνωση η οποία χαρακτηρίζεται από αρκετούς ως ο καλύτερος θεσμός κυπέλλου στον κόσμο. Τον ισχυρισμό αυτό, ήρθε να επιβεβαιώσει και να δικαιώσει για ακόμα μία φορά ένας σύλλογος από… την Ταϊτή! 

Ταξίδι 15.000 χιλιομέτρων

Ειδικότερα η Vénus είναι σύλλογος της Ταϊτής. Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί των Προσήνεμων Νήσων του αρχιπελάγους των Νήσων της Γαλλικής Πολυνησίας στον νότιο Ειρηνικό ωκεανό. Η Vénus, λοιπόν, ήταν η νικήτρια του κυπέλλου Ταϊτής το 2019 (το 2020 δεν διεξήχθη λόγω κορονοϊού). Ωστόσο κατόρθωσε να κατακτήσει την διοργάνωση φέτος ξανά. Κάπως έτσι κατόρθωσε να φτάσει στον έβδομο γύρο στο κύπελλο Γαλλίας. Θα πρέπει να ταξιδέψει στην Γαλλία και την πόλη Τουλούζη, για να μάθει τον -άγνωστο- αντίπαλό της. Καθώς η κλήρωση ακόμα δεν έχει διεξαχθεί. Αλλά θα γίνει 1 ή 2 Νοεμβρίου. Τώρα βρισκόμαστε στον πέμπτο γύρο. Η απόσταση που θα πρέπει να διανύσει για την προετοιμασία της η Vénus είναι μόνο 15.000 χιλιόμετρα. 

Προετοιμασία χωρίς ούτε έναν αγώνα πρωταθλήματος!

Το πρωτάθλημα της Ταϊτής λόγω και κορονοϊού, είχε ολοκληρωθεί τον περασμένο Ιούνιο. Ενώ το πρωτάθλημα για την φετινή χρονιά (2021-22), θα αρχίσει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου! Αυτή είναι όμως… η μαγεία του κυπέλλου Γαλλίας! 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Πριν από περίπου έναν μήνα είχαμε αναφερθεί στην AS Vénus, που ως νικήτρια του κυπέλλου Ταϊτής έφτασε μέχρι τον έβδομο γύρο στο κύπελλο Γαλλίας. Η κλήρωση διεξήχθη τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου και η Vénus έμαθε τον αντίπαλό της.  […]