Αρχική Αθλητικά νέα Η Μάδεργουελ δίνει δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους φιλάθλους της

Η Μάδεργουελ δίνει δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους φιλάθλους της

0
Dodekanisos

Η σκωτσέζικη Μάδεργουελ με επίσημη ανακοίνωσή της τόνισε πως θα δωρίσει δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους φιλάθλους της. Ενώ ακόμα και εκείνη που έχουν χαμηλό εισόδημα θα μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήριο διαρκείας. 

Την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε 100 εκατομμύρια λίρες για τον Τζακ Γκρίλις, η Μάδεργουελ απέδειξε για πολλοστή φορά πως το ποδόσφαιρο δεν ανήκει στους πλούσιους. Αλλά είναι άθλημα του λαού. 

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητείται το τεράστιο ταλέντο του Γκρίλις. Το ακριβώς αντίθετο, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεχειλίζει από ατόφιο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Και ας τον θεωρούν «προδότη» οι φίλαθλοι της Άστον Βίλα, επειδή εγκατέλειψε το Μπέρμιγχαμ για το Μάντσεστερ. Αυτό που πρέπει να διευκρινιστεί είναι πως δεν αξίζει τόσα λεφτά. Βέβαια υπάρχει λογική στις μεταγραφές την σήμερον ημέρα; Ρητορική ερώτηση. 

Πίσω στο θέμα μας. Ο σκωτσέζικη σύλλογος, που πριν από δύο χρόνια είχε αναλάβει να μοιράσει φαγητό την περίοδο των γιορτών σε όλα τα παιδιά της περιοχής που στηρίζονταν στα δωρεάν σχολικά γεύματα, ζήτησε από τους φιλάθλους που έχουν οικονομική άνεση να προσφέρουν ό,τι μπορούν. Ώστε με τα λεφτά αυτά να αγοραστούν εισιτήρια διαρκείας. Τα οποία θα διανεμηθούν σε άνεργους και ανθρώπους με αρκετά χαμηλό εισόδημα. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν και το ποσό που συγκεντρώθηκε έφτασε τις 60.000 λίρες!

Αξίζει να σημειωθεί πως από το 2016 η Μάδεργουελ ανήκει στους φιλάθλους της. «Θέλουμε να δώσουμε κάτι πίσω στους ανθρώπους της περιοχής μας. Σε εκείνους που θέλουν να φτάσουν στο ποδόσφαιρο. Να τους βοηθήσουμε να μοιραστούν το κοινοτικό πνεύμα τους και την φιλία που φέρνει η συμμετοχή του συλλόγου μας», έγραψε στην ανακοίνωση της η Μάδεργουελ. Όπως μπορεί κάποιος να διαπιστώσει το λέει και η λέξη. Mother-well. 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments