Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Οι Unboxholics συγκέντρωσαν 300 χιλιάδες ευρώ για τους πυρόπληκτους

Οι Unboxholics συγκέντρωσαν 300 χιλιάδες ευρώ για τους πυρόπληκτους

0
Dodekanisos

Σε έκτακτο live stream τους οι Unboxholics χάρη στην τρομερή ανταπόκριση του κόσμου συγκέντρωσαν 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους. 

«ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE STREAM οικονομικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων! Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 23:45 στο Twitch των Unboxholics, μαζεύουμε χρήματα για να στηρίξουμε τις οικογένειες που μας χρειάζονται! Όλα τα donates (δωρεές) θα διατεθούν σε ειδικούς λογαριασμούς που θα σας ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του live stream! Το UH FAMILY γίνεται ξανά UH ARMY!». Με αυτή την ανακοίνωσή τους ο Σάκης και ο Αλέκος Καρπάς προέτρεψαν τους θαυμαστές τους να συνεισφέρουν όπως μπορούν. Ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό για τους πυρόπληκτους της χώρας μας. 

Η νεολαία που κατ’ επανάληψη έχει γίνει στόχος αρνητικότητας και έχει βρεθεί στην θέση του εύκολου θύματος από τις εκάστοτε κυβερνήσεις. Η νεολαία λοιπόν τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/8) ανταποκρίθηκε σύσσωμη στο αίτημα τους. Στο έκτακτο live stream που έκαναν για την ενίσχυση των πυρόπληκτων, ο Σάκης και ο Αλέκος παρακίνησαν τους ακροατές τους που είναι κυρίως παιδιά νεαρής ηλικίας, να συνεισφέρουν. Μέσα σε λίγες ώρες είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν πάνω από 300.000 ευρώ! 

Μην τολμήσετε να κουνήστε το δάχτυλο σας ξανά στην «κακιά» νεολαία. Από την πανδημία του COVID-19, μέχρι την οικονομική κατάσταση της χώρας η νεολαία μας φταίει! Μιλήστε μου πάλι για πρότυπα και τους influencers. Οι Unboxholics δεν είναι influencers. Είναι πρώτα άνθρωποι και μετά σωστά πρότυπα! Οι υπόλοιποι αυτοαποκαλούμενοι influencers που είναι; Μάλλον ξέμειναν από give aways αυτοκινήτων και ταξιδιών. Σάκη και Αλέκο κατορθώσατε με την βοήθεια νεαρών παιδιών να μαζέψετε πάνω 300.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους. Μπράβο σας. 

Δείτε τις αποθεωτικές αναρτήσεις για τους Unboxholics στο twitter

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments