Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Η λύτρωση ήρθε στο τέλος!

Η λύτρωση ήρθε στο τέλος!

0
ag loukas2015
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ 1 – 0 σε βάρος της Αναγέννησης Έμπωνα πανηγύρισε στο γήπεδο Αφάντου ο τοπικός Άγιος Λουκάς. Ήταν μια αγχωτική επικράτηση για τους γηπεδούχους, καθώς το μοναδικό τέρμα επιτεύχθηκε προς το τέλος και από παίκτη (Χατζηγεωργίου) που ήρθε από τον πάγκο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη την διάρκεια απέναντι σε μια Αναγέννηση που έκανε μέτρια εμφάνιση και ήταν μακριά από τον καλό της εαυτό.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 15’ ζήτησε πέναλτι ο Άγιος Λουκάς όταν σε σέντρα του Σαλπέα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χρυσοχόου αλλά ο Αντωνάς θεώρησε ότι ήταν ακούσιο.
Στο 25’ ο Στάππας έκανε τη σέντρα και ο Θαρρενός πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι του Κιόττου.
Στο 40’ από σέντρα του 16χρονου Ηλία, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα, ο Νικολέττος πρόλαβε και την έδιωξε με τα ακροδάκτυλα σε κόρνερ.
Στο 67’ από σέντρα του Στάππα, ο Θαρρενός ενώ ήταν μόνος στο ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 75’ ο Σαλπέας έκανε το σουτ αλλά ο Νικολέττος πετάχτηκε εντυπωσιακά και απόκρουσε, με τη μπάλα να βρίσκει στη συνέχεια και στο δεξί δοκάρι της εστίας του.
Στο 80’ ο Καλογήρου έκανε τη σέντρα, ο Κυριαζής ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.
Στο 82’ ο Χατζηγεωργίου έκανε τη σέντρα, ο Μπάλα έκανε την κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι πετυχαίνοντας γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε διότι ο «βοηθός» Αχιολάς υπέδειξε σε θέση οφσασϊντ τον σκόρερ. Στη φάση αυτή απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο ο προπονητής των γηπεδούχων Γιώργος Μπακίρης για διαμαρτυρία.
Στο 87’ ο Σαλπέας έκανε τη σέντρα και ο Χατζηγεωργίου που πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας με κεφαλιά έκανε το 1 – 0.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Ηλίας (κορυφαίος των 22), Καλογήρου και Κυριαζής. Από την Αναγέννηση ουδείς ξεπέρασε τη μετριότητα.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Αντωνάς (Αχιολάς, Μοσχάτος). Στο 90’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπάκας επειδή είχε έντονο διάλογο με τον προπονητή του Αγίου Λουκά Γιώργο Μπακίρη, που εκείνη την ώρα ήταν στην εξέδρα καθώς νωρίτερα είχε απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Κιόττου, Μοσχούς, Σαλπέας, Μακρυδημήτρης, Καλογήρου (92’ Μπακίρης), Ηλίας, Μοσχιδιού, Γιακουμάκης (67’ Χατζηγεωργίου), Κυριαζής (87’ Σπανός), Μπάλα, Κοσμάς
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Νικολέττος, Ζαμπελάκης (46’ Ν. Τσουκαλάς), Τσαγκαράκης, Κενενούνης, Αλβανός, Χρυσοχόος, Στάππας, Τσουκαλάς Ελ. (65’ Χατζηγιαννάκης), Παπαχριστοδούλου, Θαρρενός (85’ Κωνσταντάκης), Μπάκης

Ανταπόκριση: Χρήστος Φτάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments