«Η Γερμανία αυτοκαταστρέφεται γρηγορότερα απ’ ότι με τον Χίτλερ»

0
Dodekanisos

Δηλώσεις οι οποίες για μια ακόμα φορά προκάλεσαν διάφορα σχόλια έκανε ο πρόεδρος του Ουγγρικού κοινοβουλίου Λάζλο Κόβερ. Σχολιάζοντας αυτή τη φορά τη Γερμανία, τόνισε πως «αυτοκαταστρέφεται γρηγορότερα απ’ ότι υπό την κυριαρχία του Αδόλφου Χίτλερ!

«Δεν έχουμε κανένα λόγο να είμαστε χαρούμενοι που οι Γερμανοί αυτοκαταστρέφονται και το κάνουν με ταχύτητα ανεμοστρόβιλου, ίσως πιο γρήγορα από ό,τι ο Χίτλερ», υποστήριξε ο Κόβερ. Ο Χίτλερ χρειάστηκε 12 χρόνια για να το πετύχει αυτό, όσοι είναι τώρα στο Βερολίνο δεν χρειάζονται καν 12 χρόνια για να στείλουν τη Γερμανία στο έδαφος από κάθε άποψη, οικονομικά και κοινωνικά».

Ο κορυφαίος Βουλευτής της Ουγγαρίας δεν παρέλειψε να κάνει κριτική και στην Ευρωπαίκή Ένωση όπως και στα Ηνωμένα Έθνη λέγοντας πως ουσιαστικά πρόκειται για μια «μπροστινή εταιρεία χωρίς κανένα βάρος που χρησιμοποιείται μόνο για προπαγανδιστικούς σκοπούς», όπως είπε

Κατηγόρησε τα Ηνωμένα Έθνη ως μια απλή «μπροστινή εταιρεία» χωρίς κανένα βάρος και που χρησιμοποιείται μόνο για προπαγανδιστικούς σκοπούς. Την Ευρωπαϊκή Ένωση την συνέκρινε με το Σύμφωνο της Βαρσοβίας, ένα από καιρό ανενεργό σύστημα ασφαλείας της εποχής του Ψυχρού Πολέμου που δημιουργήθηκε από την ΕΣΣΔ και τους ανατολικοευρωπαϊκούς δορυφόρους της, συμπεριλαμβανομένης της Ουγγαρίας. Σήμερα, οι Βρυξέλλες ουσιαστικά διαδραματίζουν τον ίδιο ρόλο που έπαιζε η Μόσχα εκείνη την εποχή, είπε ο βουλευτής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments