Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Α’ Κατηγορία: “Καλπάζει” ο Απόλλων Καλυθιών

Α’ Κατηγορία: “Καλπάζει” ο Απόλλων Καλυθιών

0
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε και από τα Κοσκινού ο Απόλλων Καλυθιών, ο οποίος επικράτησε με 3 – 1 του Διγενή στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας. Η ομάδα των Καλυθιών βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας 24 βαθμούς, έναντι 22 του Φοίβου που όμως έχει παιχνίδι λιγότερο (παίζει την προσεχή Τρίτη εκτός έδρας με τη Δόξα Καρδάμαινας). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπάρδη στο 18΄, όμως οι απολλωνιστές είχαν τον τρόπο να “γυρίσουν” τον αγώνα με δυο τέρματα του Χατζηκοσμά (30′, 33′) και ένα του Ντένα (61′).

Εύκολη νίκη πέτυχε ο Ηρακλής Μαριτσών με 4 – 1 σε βάρος του Άρη σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Αφάντου. Σκόραραν για τους νικητές οι Πομπού (αυτογκόλ 40′), Γεωργαλλής (50′, 80′) και Ποζατζίδης (91′). Το μοναδικό τέρμα για τον Άρη σημείωσε ο Στάτης (63′).

Σημαντική νίκη πέτυχε και ο Κλεάνθης ο οποίος λύγισε την αντίσταση του Αστέρα Παστίδας με 2 – 1. Στο 35’ ο Βερβεσός έκανε το 1 – 0 αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε με πέναλτι του Θεοχαρόπουλου στο 45’ (1 – 1). Τη νίκη έδωσε τελικά ο Βερβεσός στο 70’ (2 – 1). Στο 93’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Κουμέντος του Αστέρα.

“Διπλό” έκανε η ΑΕ Κατταβιάς η οποία με τέρμα του Πολυχρόνη στο 14′ επικράτησε με 1 – 0 του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας.


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments