Αρχική Videos “Η Φλόριντα είναι ένα …καταφύγιο λογικής και ελευθερίας!”

“Η Φλόριντα είναι ένα …καταφύγιο λογικής και ελευθερίας!”

0

Ορκίστηκε για δεύτερη φορά ως κυβερνήτης της Φλόριντα ο Ron DeSantis, μετά την άνετη νίκη που είχε σημειώσει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου. Ο ίδιος, μιλώντας λίγο μετά στο Καπιτώλιο της Φλόριντα, επεσήμανε για μια ακόμα φορά τον διαφορετικό τρόπο που ακολούθησε η κυβέρνηση του όσον αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:

«Η Ελευθερία ζει εδώ στη μεγάλη μας πολιτεία Sunshine της Φλόριντα. Όταν ο κόσμος έχασε το μυαλό του, όταν η κοινή λογική έγινε ξαφνικά μια ασυνήθιστη αρετή, η Φλόριντα ήταν ένα καταφύγιο λογικής, μια ακρόπολη ελευθερίας για τους συμπατριώτες μας Αμερικανούς, ακόμη και για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», είπε ο DeSantis. «Κατακτώντας το πλοίο του κράτους, επιλέγουμε να πλοηγηθούμε στην πολυτάραχη θάλασσα της ελευθερίας αντί να σκύβουμε στις ήρεμες αποβάθρες του δεσποτισμού».

Οι πρώιμες δημοσκοπήσεις για πιθανούς υποψηφίους του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για την προεδρία του 2024 δείχνουν ότι ο Ντε Σάντις θα ήταν ο κύριος αντίπαλος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Μέχρι στιγμής, ο Τραμπ είναι ο μόνος Ρεπουμπλικανός που έχει δηλώσει την υποψηφιότητά του και ο Ντε Σάντις δεν έχει κάνει κανένα δημόσιο σχόλιο σχετικά με την υποψηφιότητά του για πρόεδρος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments