Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου «Η ΕΠΣΔ μπήκε σε άλλη εποχή!»

«Η ΕΠΣΔ μπήκε σε άλλη εποχή!»

2
diakofotis
Dodekanisos

Απόλυτα ικανοποιημένος από τις εργασίες της χθεσινής γενικής συνέλευσης είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Παναγιώτης Διακοφώτης. Ο ίδιος σε δηλώσεις μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «η ΕΠΣΔ έχει μπει πλέον σε άλλη εποχή και αυτό είναι φανερό» και τόνισε και τα ακόλουθα:
«Είναι φανερό πως λειτουργούμε διαφορετικά και υπάρχει πλήρης διαφάνεια. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει όλοι οι παράγοντες. Εμείς είμαστε εδώ και λειτουργούμε πάντοτε για το καλό των σωματείων και την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας. Αυτό είναι κάτι όμως που στην Ελλάδα πρέπει να καταλάβουν και οι Δήμοι γενικά και να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση».
Σε ερώτηση για το αν πιστεύει πως οι επικείμενες εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας μπορούν να επηρεάσουν και την Ένωση μας, απάντησε ως εξής:
«Όχι δεν μπορούν να την επηρεάσουν. Εμείς θα επιλέξουμε να ψηφίσουμε αυτόν που θα ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα του καθώς και με την πρόοδο και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου καθώς είναι αλληλένδετα. Όσο πιο ελκυστικό μπορεί να γίνει το προϊόν του ποδοσφαίρου τόσο μεγαλύτερη άνοδο μπορεί να έχει».
Σχετικά με τις εργασίες της γενικής συνέλευσης, κύλησαν όλα ομαλά και ψηφίστηκαν τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός ενώ εγκρίθηκε και ο προϋπολογισμός του νέου έτους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
7 years ago

ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΤΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΩΒΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

MIVERGOTIS
MIVERGOTIS
7 years ago

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΝΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΡΕΜΗΣΑΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ(Δυστυχως καποιοι δεν συμμετεχουν). ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.