Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Η ΕΕΑ άναψε πράσινο φως στον Ηρόδοτο και «κόκκινο» στην Ρόδο!

Η ΕΕΑ άναψε πράσινο φως στον Ηρόδοτο και «κόκκινο» στην Ρόδο!

0
Dodekanisos

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Super League 2 στον Ηρόδοτο. Την ίδια στιγμή απέρριψε το αίτημα της Ρόδου, με τα «ελάφια» να έχουν ακολουθήσει την δικαστική οδό.

Στη Super League 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα αγωνίζεται ο Ηρόδοτος. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την ανάκληση της αρχικής απόφασής της και την χορήγηση άδειας στην ομάδα της Κρήτης. Ο Ηρόδοτος θα τοποθετηθεί στον Νότιο Όμιλο της Super League 2.

Στον αντίποδα, η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα ανάκλησης της ΠΑΕ Ρόδος, την οποία έκρινε εκπρόθεσμη. Ωστόσο οι «πράσινοι έχουν ακολουθήσει την δικαστική οδό και διεκδικούν θέση στη Super League 2.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΕΑ:

«Αίτηση θεραπείας-ανάκλησης ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ της από 14.09.2021 απόφασης της Επιτροπής. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση, επειδή πρόκειται περί τήρησης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των δικαιολογητικών.

Αίτηση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ επανασυζήτησης του φακέλου της, λόγω μεταβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

ΧΟΡΗΓΕΙ το πιστοποιητικό, μετά την επανεξέταση του φακέλου, λόγω της μετάθεσης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments